Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Sterrenbeelden

Door op het plaatje van het gewenste sterrenbeeld te klikken, ga je naar de volgende pagina die een beschrijving, betekenis, karakter eigenschappen en meer informatie bevat over jouw sterrenbeeld.

Sterrenbeeld waterman - Crystal CaveSterrenbeeld vissen - Crystal CaveSterrenbeeld ram - Crystal CaveSterrenbeeld stier - Crystal CaveSterrenbeeld tweelingen - Crystal CaveSterrenbeeld kreeft - Crystal CaveSterrenbeeld leeuw - Crystal CaveSterrenbeeld maagd - Crystal CaveSterrenbeeld weegschaal - Crystal Cavesterrenbeeld schorpioensterrenbeeld boogschuttersterrenbeeld steenbok

Er zijn twaalf sterrenbeelden, ookwel dierenriem tekens genoemd. Elk teken heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, zijn eigen specifieke eigenschappen, verlangens en houding in het leven. Astrologie kan ons een glimp geven van iemands basiskenmerken, voorkeuren, gebreken en angsten. Dit wordt berekend door de positie van de planeten, zon en maan op het moment van de geboorte.

We hebben het je gemakkelijk gemaakt om erachter te komen wat je sterrenbeeld is en de compatibiliteit met andere sterrenbeelden. Door jouw teken te selecteren in de bovenstaande lijst met sterrenbeelden, zul je van alles te weten komen over jouw sterrenbeeld: de eigenschappen, liefde, werk en meer.

Elk van de 12 horoscooptekens behoort tot een van de vier elementen – Lucht, Vuur, Water en Aarde. Deze elementen vertegenwoordigen een essentieel type energie dat in elk van ons werkt. Astrologie is bedoeld om ons te helpen deze energieën op de positieve aspecten te concentreren en een beter begrip van ons potentieel en onze positieve eigenschappen te krijgen en negatieve te behandelen.

Deze vier elementen helpen bij het beschrijven van de unieke persoonlijkheidstypes geassocieerd met astrologische tekens. De vier dierenriemelementen hebben een grote invloed op basiskaraktertrekken, emoties, gedrag en denken.


Watertekens


Watertekens zijn emotioneel en gevoelig. Ze zijn intuïtief en kunnen net zo mysterieus zijn als de oceaan zelf. Watertekens houden van diepgaande gesprekken en intimiteit. Ze  zijn er altijd om hun geliefden te ondersteunen. De drie watertekens zijn: Kreeft, Schorpioen en Vissen.


Vuurtekens


Vuurtekens zijn gepassioneerd en temperamentvol. Ze worden snel boos, maar ze vergeven ook gemakkelijk. Het zijn avonturiers met enorme energie. Ze zijn fysiek erg sterk en zijn een bron van inspiratie voor anderen. Vuurtekens zijn intelligente, zelfbewuste en idealistische mensen, die altijd klaarstaan om te ondernemen. De drie vuurtekens zijn: Ram, Leeuw en Boogschutter.


Aardetekens


Aardetekens zijn ‘geaard’ en degenen die ons weer met beide voeten op de grond zetten. Ze zijn meestal down-to-earth en realistisch, maar ze kunnen ook emotioneel zijn. Ze zijn verbonden met de aarde. Aardetekens zijn loyaal en stabiel en ze blijven bij hun geliefden in moeilijke tijden. De drie aardetekens zijn: Stier, Maagd en Steenbok.


Luchttekens


Luchttekens zijn de social butterflies en houden van communicatie en relaties met andere mensen. Ze zijn vriendelijk en intellectueel. Ze houden van (diepgaande) discussies, sociale bijeenkomsten en goede boeken. Ze geven graag advies, maar ze kunnen ook erg oppervlakkig zijn. De drie luchttekens zijn: Tweelingen, Weegschaal en Waterman.