Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Sterrenbeeld Weegschaal

Sterrenbeeld weegschaal banner - Crystal Cave

Sterrenbeeld Weegschaal


Het sterrenbeeld Weegschaal is het zevende teken van de dierenriem. Dit teken gaat helemaal over de balans. Balans in relaties, vriendschappen, op de werkplek en andere zaken in het leven: de Weegschaal houdt van harmonie en zal zijn of haar diplomatieke vaardigheden inzetten om een prettige omgeving te kunnen creëren.

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Weegschaal, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: kalm, vreedzaam, ijdel, evenwichtig en diplomatiek
Negatieve eigenschappen: lui, besluiteloos, onbetrouwbaar, oppervlakkig en manipulatief


Weegschaal positieve kenmerken


De Weegschaal wil niets liever dat iedereen goed met elkaar kan opschieten en is ook zeer diplomatiek. Weegschaal houdt van compromisen. Ze voelen het als een ander niet gelukkig is in hun leven, en zijn een ster in het uitnodigen van anderen om bepaalde situaties in een ander daglicht kunnen bekijken. Een Weegschaal zal nooit bepaalde acties forceren, maar vertrouwt eerder op zijn of haar communicatieve vaardigheden om iedereen te helpen een andere kant van een verhaal te zien.


Weegschaal negatieve kenmerken


Weegschaal is genieten er van om iedereen gelukkig te maken, maar ze kunnen zelf zich niet vervuld voelen.  De weegschaal heeft een goed gefinetuned innerlijk compas, maar soms verrichten ze acties die anderen gelukkig maken ten koste van zichzelf.  Deze gewoonte werkt op de lange termijn averechts uit. Denk daarom bij een beslissing ook goed aan jezelf.


Weegschaal liefde en relaties


De verliefde Weegschaal is een van de meest zachtaardige en romantische van de sterrenbeelden. De Weegschaal zal er voor zorgen dat een relatie in evenwicht zal zijn, met een balans aan geven en nemen. Weegschalen gaan er altijd voor om een langdurige relatie succesvol te laten zijn. Ze hebben er veel voor over om hun partner gelukkig te maken.

Als het hart van een Weegschaal is veroverd zijn ze zeer loyaal. Ze streven naar harmonie in hun relaties. Weegschaal is een geweldig teken om een relatie mee te hebben en dan zul je ook het beste deel van hen ontvangen. Weegschaal is een van de meest attente, zorgzame en liefhebbende sterrenbeelden. Weegschaal geniet ook van urenlange gesprekken met hun geliefden. Ze genieten van de simpele geneugten en schoonheid van het leven.


Weegschaal vrienden en familie


Weegschalen zoeken gewoon gerechtigheid en vrede in het leven. Ze hebben een heel charmant karakter waardoor ze vrij gemakkelijk vrienden kunnen maken. Echter heeft dit sterrenbeeld niet veel vrienden, dus houden ze degenen die vrienden zijn dicht in de buurt. Weegschalen staan hun vrienden altijd bij en zullen hen om welke reden dan ook niet verraden. Ze houden er van om hun vrienden en familie te laten lachen.

Weegschalen hebben enorme harten en vinden geluk in het gelukkig, verzorgd en geliefd houden van hun familieleden. Weegschalen gaan boven en buiten voor hun gezin en stellen ze altijd op de eerste plaats. Weegschalen zijn uiterst sociaal en plannen vaak bijeenkomsten en uitjes voor hun vrienden en familie. Ze houden ervan contact te maken met anderen via interessante en tot nadenken stemmende gesprekken.


Weegschaal carrière en geld


Een Weegschaal wordt aangetrokken door banen die creatieve zelfexpressie mogelijk maken. Ze zijn erg creatief en proberen daarom altijd hun werk leuk te maken. Verbeelding is de grootste carrièresterkte van de Weegschaal. Weegschalen zijn diplomatiek en werken meestal naar harmonie en kiezen voor een omgeving die mooi en vredig is.

Dit sterrenbeeld teken is niet zuinig zullen geld uitgeven om geld te verdienen. Op het moment dat ze dit doen, doen ze er vaak lang over om te beslissen wat ze nou eigenlijk willen. Gespaard geld vinden ze prettig, maar willen ook het beste in het leven hebben door hun geld uit te geven.  Ze houden van luxe materialen en zorgen ervoor dat ze veel geld zullen verdienen om zich de meest luxe dingen te kunnen veroorloven en het leven leiden wat ze willen.


Omgang met de Weegschaal


Complimenteer ze en toon waardering. Weegschalen hebben een positieve mening over zichzelf en zijn erg zelfverzekerd. Dus een echt compliment of woord van waardering kan zeker de dag van de Weegschaal maken.

De Weegschaal wordt om een goede reden weergegeven door de afbeelding van schalen. Weegschalen worden aangetrokken door evenwichtige mensen en situaties. Dus toon je aangename en evenwichtige persoonlijkheid. Presenteer ze met een algemeen gebalanceerde uitstraling.

Dit sterrenbeeld teken heeft een extraverte persoonlijkheid en houden ervan om te socialiseren en bij mensen te zijn. Men zal ze altijd in groepen zien en opvallen. Voeg je toe bij je menigte en laat zien wie je bent.

Edelstenen

Kleuren

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis


Sterrenbeeld Weegschaal verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Weegschaal cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.