Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

 

Over Crystal Cave

“Thoughtful gifts for the body, mind and soul.”

 

Wij maken unieke producten die met edelstenen te maken hebben en geïnspireerd zijn door de natuur. Bij Crystal Cave vindt je producten die je niet zo snel ergens anders ter wereld tegenkomt. Crystal Cave is om deze reden ook ontstaan omdat het aanbod vaak hetzelfde is op websites, en daarom is uniek zijn in de spirituele markt van Europa erg belangrijk voor ons. Wij doen sinds het begin ons best om hier vernieuwing in te brengen naast het aanbieden van een collectie van edelstenen. Al onze ontwerpen zijn hierom origineel en uniek.

Naast onze collectie handgemaakte producten brengen we ook collecties uit in samenwerking met andere kleine ondernemers. Wij vinden het belangrijk dat we óók andere, kleine ondernemers kunnen steunen en het beste uit elkaar kunnen halen door goed samen te werken, hieruit zijn al een aantal mooie samenwerkingen en producten ontstaan die wij zeer waarderen.

Crystal Cave steunt de natuur en vind natuurbehoud een van de belangrijkste dingen waarvoor we ons willen inzetten. Daarom steunen wij sinds 2018 goede doelen met bijvoorbeeld een percentage van de winst van een bepaald product. Ook gebruiken we zo min mogelijk plastic tijdens het verzenden.

Onze bekendste producten waar wij ook naamsbekendheid mee hebben gekregen zijn bijvoorbeeld de edelsteen zeep en de kaarsen waarbij een edelsteen in zit of de vorm van stenen hebben. Wij zijn de eerste in Nederland die deze hebben geproduceerd.

Het gezicht achter Crystal Cave

Crystal Cave Dino - Crystal Cave

Hoi! Ik ben Dino, de eigenaar van Crystal Cave. Ik ben met Crystal Cave begonnen aan het einde van 2016, toen mijn bedrijf nog in één tas paste en inmiddels heb ik een studio aan Crystal Cave toegewijd! Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt, blij en dankbaar dat dit mijn werk is, en heel enthousiast voor elk nieuw product wat ik voor jullie ga ontwerpen.

Ik stop erg veel werk en liefde in deze producten en ik hoop dat jullie dat kunnen voelen en zien wanneer je ze ontvangt. Ik beheer ook de social media en maak alle foto’s hiervoor en alles wat met de website te maken heeft, maar doe geen klantenservice. Mocht er iets zijn, dan heb je contact met mijn klantenservice medewerker.

Naast Crystal Cave houd ik er ook van om bezig te zijn met tuin- en landschapsontwerp, werken met planten, (auto) fotografie en nog veel meer!

Bedankt dat je dit gelezen hebt en bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik hoop dat jullie hier een goede tijd zullen beleven en als er iets is wat je ons wil laten weten, stuur ons dan een berichtje!