Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Over Crystal Cave

“Thoughtful gifts for the body, mind and soul.”

Wij maken unieke producten die met edelstenen te maken hebben en geïnspireerd zijn door de natuur, spiritualiteit, fantasy (cosplay) en alternatieve kunst. Bij Crystal Cave vindt je producten die je niet zo snel ergens anders ter wereld tegenkomt. Crystal Cave is om deze reden ook ontstaan omdat het aanbod vaak hetzelfde is op websites, en daarom is uniek zijn in de spirituele markt van Europa erg belangrijk voor ons. Wij doen sinds het begin ons best om hier vernieuwing in te brengen naast het aanbieden van een brede collectie van edelstenen en mineralen. Al onze ontwerpen zijn hierom origineel en uniek.

Naast onze collectie handgemaakte producten brengen we ook collecties uit in samenwerking met andere kleine ondernemers. Wij vinden het belangrijk dat we óók andere, kleine ondernemers kunnen steunen en het beste uit elkaar kunnen halen door goed samen te werken, hieruit zijn al een aantal mooie samenwerkingen en producten ontstaan die wij zeer waarderen. Ook staan wij vaak met onze samenwerkingspartners Anthony en Melissa van HappyLisz op beurzen en evenementen, op welke je ons kunt bezoeken kun je een kijkje nemen op de agenda pagina!

Crystal Cave steunt de natuur en vind natuurbehoud een van de belangrijkste dingen waarvoor we ons willen inzetten. Daarom steunen wij sinds 2018 goede doelen met bijvoorbeeld een percentage van de winst van een bepaald product. Ook gebruiken we zo min mogelijk plastic tijdens het verzenden, dit wordt alleen gebruikt bij breekbare dingen zoals glas en de one-of-a-kind edelstenen en mineralen. Bekijk ook de goede doelen pagina!

Crystal Cave logo

Onze bekendste producten waar wij ook naamsbekendheid mee hebben gekregen zijn bijvoorbeeld de edelsteen zeep en de kaarsen waarbij een edelsteen in zit of de vorm van stenen hebben. Wij zijn de eerste in Nederland die deze hebben geproduceerd. Wij zijn de eerste ter wereld met de fantasy/gaming shampoo en conditioner. Ik heb ook zelf alle edelsteenkaartjes ontworpen en de unieke handgemaakte sieraden van koper en tin die je op de website kunt vinden, en natuurlijk zijn alle armbandjes ook door mij gemaakt.

Team Crystal Cave

Dino

Hiltsje

Hoi! Ik ben Dino, de eigenaar van Crystal Cave. Ik ben met Crystal Cave begonnen aan het einde van 2016, toen mijn bedrijf nog in één tas paste en inmiddels heb ik een studio aan Crystal Cave toegewijd! Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt, blij en dankbaar dat dit mijn werk is, en heel enthousiast voor elk nieuw product wat ik voor jullie ga ontwerpen.

Ik stop erg veel werk en liefde in deze producten en ik hoop dat jullie dat kunnen voelen en zien wanneer je ze ontvangt. Ik beheer gedeeltelijk de social media, maak alle foto’s hiervoor en alles wat met de website te maken heeft, maar doe geen klantenservice. Mocht er iets zijn, dan heb je contact met Hiltsje.

Naast Crystal Cave zijn de dingen waar ik het meeste plezier uit haal mijn interesse voor old- en youngtimers (auto’s), wandelen in de natuur, museums en kunstexposities bezoeken, lezen, gamen, gitaar en keyboard spelen en ik vind cosplay, fantasy/alternatieve en muziek festivals ontzettend tof om te zien en mee te maken.

Bedankt dat je dit gelezen hebt en bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik hoop dat jullie hier een goede tijd zullen beleven en als er iets is wat je ons wil laten weten, stuur ons dan een berichtje!

Crystal Cave Dino - Crystal Cave

Hi, ik ben Hiltsje! Vanuit mijn bedrijf Be-Virtual ondersteun ik Crystal Cave sinds 2021 met onder andere de klantenservice, social media en nieuwsbrieven. 

Spiritualiteit intrigeert mij. De (energetische) krachten waar alle verschillende edelstenen over beschikken, allemaal op hun eigen manier en dat we zo ontzettend veel van de natuur kunnen leren. Dat zijn dingen die mij iedere dag weer aan het denken zetten. Het blijft mij inspireren en verrassen. 

Een match made in heaven kan ik wel zeggen. Daarom werk ik ook met enorm veel plezier samen met Dino. De passie, kunde en kennis die zij in Crystal Cave stopt werken voor mij motiverend. Deze gedeelde passie zet ik door in de online kanalen van Crystal Cave. 

Ik hoop alle klanten van Crystal Cave te mogen blijven inspireren met de online content. Tot lezens!

IMG 5395

Samenwerkingen

Internationale mineralenbeurs 2 3 oktober 2020 - Crystal Cave
Dino van Crystal Cave samen met Melissa en Anthony van HappyLisz, onze samenwerkingspartners op de Internationale Mineralenbeurs 2-3 oktober 2020!