Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Sterrenbeeld Boogschutter

sterrenbeeld boogschutter banner

Sterrenbeeld Boogschutter


De levendige en openhartige Boogschutters zijn geboren natuurlijke leiders die achter alles aan gaan wat ze willen, ongeacht wat andere mensen van hen denken. Dit sterrenbeeld houdt van reizen en avontuur. 

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Boogschutter, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: optimistisch, avontuurlijk, eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk
Negatieve eigenschappen: ongeduldig, onzorgvuldig, opschepperig, drammen en brutaal


Boogschutter positieve kenmerken


De Boogschutter is bedreven in het creëren van hun eigen weg, en is uitermate zelfstandig. Ze hebben niemand nodig die hun hand vasthoud en kan ideeën en kansen die anderen niet kunnen zien gemakkelijk benutten. Boogschutter heeft geen toestemming of goedkeuring nodig en heeft een sterk zelfvertrouwen waarmee ze zich altijd zeker kunnen voelen, zelfs wanneer anderen onzeker of onzeker zijn.


Boogschutter negatieve kenmerken


Boogschutter kan soms bot zijn en hun eigen behoeften boven anderen stellen. Het kan voor de Boogschutter ook leuker zijn om activiteiten in een groep te doen, in plaats van alleen maar alles solo te beleven. Boogschutter is zo goed in het zelfstandig doen van dingen, maar soms kan het sneller, slimmer en leuker zijn om dingen te doen als onderdeel van een groep.


Boogschutter liefde en relaties


De Boogschutter in een relatie is zeer attent en plant altijd activiteiten in om hun geliefden gelukkig te maken. Boogschutters in relaties zijn altijd klaar voor een vakantie naar onbekende plaatsen en zullen ze hun best doen om dingen interessant te houden. Ze genieten van verandering en avontuur.

De verliefde Boogschutter is erg gul, met een vrijblijvende houding. In ruil daarvoor verwachten ze nooit gunsten terug. Ze zijn erg onschuldig en accepteren vaak mensen zoals ze zijn. Ze zijn enthousiast en expressief in het tonen van hun affecties, maar ze doen het het beste in een relatie waar ze voldoende ruimte hebben om vrij rond te dwalen en onbekende plaatsen te verkennen.


Boogschutter vrienden en familie


Boogschutter is erg levendig en grappig, dus ze hebben nooit een tekort aan vrienden waar ze ook zijn. Door hun karakters kunnen ze zelfs een saaie activiteit interessant maken. Boogschutter heeft een uitgaande persoonlijkheid en heeft geen moeite om nieuwe vriendschappen te maken. Door hun open communicatie kunnen ze gemakkelijk met iedereen overweg.

Boogschutter is toegewijd en bereid om bijna alles te doen als het gaat om familie. Ze zijn zeer open en vriendelijk voor hun families en metgezellen. Ze zullen altijd loyaal zijn aan hun geliefden. Boogschutter houdt van het leven, is dol op lachen en staat altijd te popelen om grappige en gekke dingen te ondernemen. 


Boogschutter carrière en geld


Het evenwicht tussen werk en privéleven is een van de grootste sterktes van de Boogschutter. Ze houden van hun werk en dus werken ze tot het uiterste. Ze houden van flexibiliteit en zorgen ervoor dat ze hun werk goed doen. Boogschutter heeft dus een carrière nodig die hen voldoende vrijheid en enthousiasme biedt. Maar voor Boogschutter is het moeilijk om op één ding te focussen, omdat ze veel interesses hebben en graag nieuwe dingen ontdekken.

Dit sterrenbeeld is goed in het beheren van financiële zaken. Geld verdienen is erg belangrijk voor de Boogschutter. Ze kiezen er vaak voor om onafhankelijk te werken omdat ze niet graag gecontroleerd worden. Ze proberen op een zeer gedisciplineerde manier geld te sparen voor slechtere dagen. Ze begrijpen de waarde van geld en zullen verstandig geld uitgeven.


Omgang met de Boogschutter


Vermijd het om  negatief te zijn rond de Boogschutter. Het zijn mensen die van plezier houden, dus wees leuk en speels. Doe je best om de tijd plezierig te maken.

Boogschutter houdt van vrijheid, dus ze houden niet van te aanhankelijke mensen. Ze vinden het leuk om bij mensen te zijn die hun vrijheid niet belemmeren.

Boogschutter houdt van reizen. Om met hen te praten, vraag hen naar hun reizen en avonturen. Ze houden van gesprekken waaruit je nieuwe activiteiten kunt gaan ondernemen.

Edelstenen

Kleuren

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis


Sterrenbeeld Boogschutter verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Boogschutter cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.