Sterrenbeeld Vissen

Sterrenbeeld vissen banner - Crystal Cave

Sterrenbeeld Vissen


Het zonneteken Vissen is geboren tussen 19 februari en 20 maart. Het sterrenbeeld Vissen is een water teken, welke zich uit met subtiele emoties en mystieke diepten. Vissen zijn sympathiek en vriendelijk, maar kunnen ook erg humeurig en in zichzelf gekeerd zijn. Vissen voelen zich niet helemaal thuis in deze wereld. Ze kunnen soms de voorkeur geven aan hun innerlijke leven boven dit leven.

Vissen kunnen sterk zijn als dat nodig is, maar kunnen het moeilijk vinden om een beslissing te nemen. Ze kunnen ook periodiek van streek raken, als gevolg van hun extreme gevoeligheid wanneer ze reageren op situaties en gebeurtenissen die hard lijken. Op hun best zijn Vissen echt medelevend en bieden ze service, liefde en begrip aan het hele leven.

Vissen zijn dromerig en vol fantasie, en worden gemakkelijk beïnvloed door alles om hen heen, omdat ze behoorlijk gevoelig zijn voor de emoties van anderen. Ze hebben ook een artistiek temperament waardoor ze deze gevoelens op creatieve en innovatieve manieren kunnen uiten. De edelstenen die bij Vissen horen zijn amazoniet, fluoriet en regenboog maansteen, de kleuren groen, paars en wit, de dag donderdag, heersende planeet jupiter en wordt geheersd door het twaalfde huis.

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Vissen, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: gevoelig, mededogend, aardig, intuïtief, sympathiek en fantasierijk.
Negatieve eigenschappen: humeurig, negatief, lui, slechte verzorging en zelfmedelijden


Vissen positieve kenmerken


Het sterrenbeeld Vissen heeft een groot gevoel en een grote intuïtie, die hen goed kan begeleiden en hen kan helpen creatieve of intellectuele sprongen te maken die andere mensen misschien niet kunnen zien of overwegen. Vissen zijn diep fantasierijk en kunnen urenlang dagdromen. Vissen werken niet op dezelfde manier als andere mensen, waardoor ze meer inzichten kunnen verkrijgen en werk sneller gedaan kunnen krijgen. Maar door het veelal dagdromen van de Vissen het is niet dat ze zoveel sneller zijn dan andere sterrenbeelden. Dit is noodzakelijk voor elk creatief proces. Hoe meer een Vissen begrijpt hoe ze werken en dat proces respecteert, hoe beter ze zijn.


Vissen negatieve kenmerken


Vissen kunnen soms te veel tijd in hun hoofd doorbrengen, te veel in een probleem raken en ervan uitgaan dat er geen oplossing is. Vissen zijn altijd een van de eerste tekenen om anderen aan te horen, maar als het gaat om (emotionele) hulp vragen aan anderen, kunnen Vissen zich soms afzonderen, ervan uitgaande dat niemand weet wat ze voelen. Leren hoe ze zich open kunenn stellen kan een goede les zijn voor de Vissen. Het feit blijft natuurlijk dat niemand de gedachten van de Vissen kan lezen. Vissen voelen zich soms gefrustreerd dat ze als moeilijker worden gezien dan hun leeftijdsgenoten, en dat gevoel kan ze defensief laten voelen. Het zou heel goed zijn voor de Vissen om hun beschermende muur af te bouwen, mensen toe te staan van hen te houden en zich overgeven dat er fouten worden gemaakt.


Vissen liefde en relaties


Vissen in een relatie zijn romantisch, zorgzaam, intuïtief en opmerkzaam. Vaak lijden ze aan een laag aanzien, maar ze laten het niet zien omwille van hun geliefden. Vissen in liefde geloven in een sprookjesscenario. Ze dromen over hun toekomstige relaties, en worden snel en diep verliefd. Ze zijn gevoelig en kiezen ervoor om alleen serieuze, diepgaande en langdurige relaties te hebben.

Vissen staan dicht bij hun dierbaren en doen alles voor ze. Ze krijgen gemakkelijk contact met anderen reageren vaak uit het hart, met emotie. Vissen hebben het grootste hart van de dierenriem. Vissen leggen, emotioneel gezien, al hun gevoelens op tafel. Vissen hebben geen moeite om uit te drukken wat ze willen en nodig hebben van mensen van wie ze houden. Ze houden niets onuitgesproken. Vaak moeten ze door vuur en terug lopen voor de persoon van wie ze houden, en dat soort liefde is iets dat je maar één keer in je leven zult ervaren.


Vissen vrienden en familie


Vissen zijn het type mensen dat hun familie en vrienden voor zichzelf plaatst. Hun geluk maakt Vissen gelukkig. Ze hebben een gouden hart en zouden alles doen voor hun vrienden en familie. Een Vissen zal altijd klaar voor je staan. Ze zeggen altijd wat je moet horen om de dag door te komen.

Vissen geven er niet om om veel vrienden te hebben, maar ze zijn zeer loyaal aan de weinige vrienden die ze hebben. Hun empathische karakter maakt ze als je eigen persoonlijke therapeut in moeilijke tijden. Ze zijn er altijd om niet-oordelende ondersteuning te bieden. Zij zijn die vriend die je zal vragen wat er mis is, toen niemand anders het opmerkte dat er iets was. De beste vriend is de Vissen aan wie je alles kunt vertellen zonder angst voor oneerlijke kritiek of ongeldigheid.


Vissen carrière en geld


Inzicht, zachtaardig en aanhankelijk, Vissen is een van de meest geïnspireerde en creatieve sterrenbeelden. Dit waterteken met dromerige aard vindt het moeilijk om op tijd te zijn. Ze zijn meestal niet geschikt voor een taak van negen tot vijf, maar ze proberen te bewegen in een ongestructureerde omgeving. Vissen zijn goed geschikt voor elke carrière waarin verbeelding, visie en empathie belangrijk zijn.

Hoewel ze wel grip hebben op het uitgeven van hun geld, kunnen ze hun geld vaak verspillen aan impulsieve aankopen. Ze hebben de neiging om iets te kopen om het later terug te geven, omdat ze heel spontaan kunnen zijn tijdens het winkelen en later van gedachten kunnen veranderen. Hoewel ze vrij gul kunnen zijn met hun geld, kunnen ze vrij gevoelig zijn om alles aan ondeugden uit te geven.


Omgang met de Vissen


Vissen aantrekken kan een uitdaging zijn, omdat ze niet echt onder de indruk zijn van geld en succes. Ze worden vaak aangetrokken door dominante mensen, maar ze moeten net zo gevoelig en zorgzaam zijn als hun. Hier zijn enkele manieren om de Vissen aan te trekken:

Wees  jezelf! Doe je best om tijd met hem door te brengen en praat met hem. Wees nooit bang om jezelf open te stellen voor hen.

Vissen wordt aangetrokken door mensen die het initiatief nemen. Ze genieten van metgezellen die dominant zijn. Voel dus niet alsof je verlegen moet zijn bij de Vissen.

Vissen hebben de neiging zich te richten op spiritualiteit en het onconventionele, dus praat met hen over deze dingen. Een diepgaand gesprek over deze onderwerpen kun je makkelijk voeren met de Vissen.

Edelstenen

Kleuren

Modus

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Minst passende sterrenbeelden

Tegenovergestelde sterrenbeeld

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis

Polariteit

Vissen informatie - Crystal Cave
Zonneteken sterrenbeeld Vissen

Sterrenbeeld Vissen verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Vissen cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Home

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping