Sterrenbeeld Kreeft

Sterrenbeeld kreeft banner - Crystal Cave

Sterrenbeeld Kreeft


Het zonneteken Kreeft is geboren tussen 22 juni en 22 juli. Het vierde sterrenbeeld Kreeft gaat over het veilige, warme gevoel van thuis zijn. Deze Kreeften houden het meeste van alles in de wereld van hun huis en hun gezien. De Kreeft is gezegend met sterke intuïtieve krachten die hen helpen mensen goed te beoordelen. Deze Kreeften, zoals het in de naam zit, zijn meestal hard van buiten en zacht van binnen. 

Kreeften koesteren en beschermen anderen. Hun heersende planeet is de maan, en ze hebben de neiging humeurig te zijn, met constant veranderende emoties. Kreeften zijn waarschijnlijk ook veiligheidsbewust en hechten veel waarde aan hun gezinsleven. Ze kunnen passief lijken en hebben de neiging om op hun gevoel te vertrouwen om beslissingen te nemen. Ze zijn eerder subtiel dan direct en weerspiegelen waarschijnlijk de stemmingen van de mensen om hen heen.

Kreeften kunnen op de een of andere manier betrokken zijn bij het verleden, omdat het teken Kreeft, het teken van koesteren, beschermen en ondersteunen, sterk verbonden is met het verleden en het principe van karma. Ze hebben de neiging om het residu van ervaringen uit het verleden te verzamelen en eraan vast te houden, waardoor het huidige activiteiten kan kleuren en hen tot instinctieve actie kan leiden.

In plaats van zich te laten leiden door hun veranderende stemmingen, hebben ze er baat bij om het licht van de bewuste rede op hun gewoontepatronen te werpen en zich te concentreren op hun ware doelen.

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Kreeft, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: betrouwbaar, meegaand, artistiek, sentimenteel en verzorgend
Negatieve eigenschappen: humeurig, negatief aanhankelijk, onvoorspelbaar, achterdochtig.


Kreeft positieve kenmerken


Met de gigantische emotionele intelligentie gaat de Kreeft dwars door het ruis heen van communicatie tot de kern van een probleem. Kreeften hebben niet alle feiten en cijfers nodig om de juiste manier van handelen te kennen, en hun vermogen om hun eigen intuïtie te vertrouwen kan hen goed helpen. Dit geschenk is er een waar andere sterrenbeelden van kunnen leren en door geïnspireerd kunnen worden.


Kreeft negatieve kenmerken


Ook al leest de Kreeft nauwkeurig situaties door wanneer deze worden gepresenteerd, deelt hij of zij die meningen mogelijk niet met anderen. Spreken is de sleutel, want naar binnen keren met emoties betekent dat die emoties onverwacht kunnen uitbarsten. Kreeft verwacht ook dat anderen weten wat ze denken, wat een andere bron van opgekropte frustratie is. Leren om meningen te uiten, zelfs als dit tot conflicten leidt, is een levenslange les voor de Kreeft.


Kreeft liefde en relaties


De Kreeft is erg gevoelig en zorgzaam. Ze zullen hun geliefden fel beschermen en verdedigen. Verliefde Kreeften kunnen erg sensitief zijn als het goed gaat, maar als het even wat moeilijker wordt, raken ze al snel gekwetst. Er is niets anders dat een Kreeft levendiger maakt dan relaties. Ze geven meestal een aura af waardoor je je comfortabeler voelt om je open te stellen. Voor de Kreeft is dit een een groot voordeel. Het is natuurlijk belangrijk dat je partner iemand is die je blindelings kunt vertrouwen en eerlijk en open tegen kunt zijn. Een relatie met de Kreeft zal altijd een prachtige langdurige relatie zijn. Ze worden geregeerd door emotie en zaken van het hart, en niet door hun intellect.


Kreeft vrienden en familie


Familie heeft altijd een topprioriteit voor dit sterrenbeeld teken. Kreeften zijn bereid zichzelf op te offeren en persoonlijke verschillen opzij te zetten om de harmonie in het gezin te bewaren. Kostbare tijd doorbrengen met hun familie vult het hart van Kreeft met vreugde en geluk en het geven van advies aan dierbaren geeft een directe glimlach op hun gezicht.

De Kreeft is loyaal en staan klaar om te helpen wanneer ze nodig zijn. Wanneer een Kreeft je vriend wordt, kun je er zeker van zijn dat zij echt jevriend zijn en niet overwegen iemand in hun eigen voordeel te gebruiken. Ze zullen je alles vertellen wat je over hen wilt weten zonder een oogje te knipperen, omdat ze zich aangetrokken voelen tot eerlijkheid bij anderen en zichzelf. Ze hebben de neiging dingen vast te houden die hen gelukkig maken, en laten nooit los.


Kreeft carrière en geld


Kreeften zijn niet alleen gevoelig; ze kunnen ook erg vastberaden zijn, vooral wanneer het over werk gaat. Omdat Kreeften zo vriendelijk en warmhartig zijn, passen beroepen in de verzorging het beste bij ze. De Kreeft houdt van hard werken en weten dat een klus goed moet worden uitgevoerd. Kreeft is intellectueel, creatief en ongelooflijk goed in het lezen van mensen en weet wat ze nodig hebben. 

Financiële zekerheid is erg belangrijk voor de Kreeft. Daarom sparen ze altijd voor een slechte dag. Vanwege hun scherpe instinct zijn ze geneigd goede strategieën te plannen en met succes goede deals te sluiten.


Omgang met de Kreeft


Familie is erg belangrijk voor de Kreeft en zij beschouwen hun vrienden vaak als een deel van hun gezin. Dus het leren kennen van familie en vrienden van het de Kreeft kan een van de beste manieren zijn om in zijn leven te worden verwelkomd.

Kreeft heeft veel aandacht en begrip nodig. Dus als ze zich emotioneel openstellen, luister dan naar ze. Wees empathisch en maak contact met hen op emotioneel niveau.

De sleutel tot het aantrekken van de Kreeft is jezelf kwetsbaar openstellen en openstaan voor liefde. Kreeften worden aangetrokken door mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben.

Edelstenen

Kleuren

Modus

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Minst passende sterrenbeelden

Tegenovergestelde sterrenbeeld

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis

Polariteit

Kreeft informatie - Crystal Cave
Zonneteken sterrenbeeld Kreeft

Sterrenbeeld Kreeft verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Kreeft cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Home

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping