Sterrenbeeld Schorpioen

sterrenbeeld schorpioen banner 1

Sterrenbeeld Schorpioen


Het zonneteken Schorpioen is geboren tussen 24 oktober en 22 november. De Schorpioen is het meest intense teken van de dierenriem tekens. Ze staan bekend om hun passie, assertiviteit, vastberadenheid en daadkracht. De planeet van transformatie en regeneratie Pluto is de heersersplaneet van dit waterteken. De Schorpioen wordt ook beschouwd als het meest sensuele teken van de dierenriem en wordt geassocieerd met seksuele activiteit en met de symboliek van dood en wedergeboorte. Hun emoties zitten diep.

Schorpioenen hebben een groot persoonlijk magnetisme en grote overtuigingskracht en zelfs het vermogen om anderen te dwingen. Hun wil is sterk en ze laten niets hen in de weg staan om hun doelen te bereiken. Ze kunnen lijden in het leven, maar hun pijn leidt tot belangrijke persoonlijke transformatie. Ze zijn erg goed in groepsdynamiek en werken met het publiek.

Schorpioenen zijn slimme beoordelaars van de motieven van andere mensen en zijn misschien bereid hun speciale kennis in hun eigen voordeel te gebruiken. Hoewel ze soms manipulatief kunnen zijn, kunnen ze, wanneer ze hun problemen oplossen om meer in overeenstemming te zijn met hun eigen hogere natuur, de charismatische kracht van een natuurlijke genezer op zich nemen, waardoor ze zichzelf en de samenleving om hen heen transformeren.

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Schorpioen, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: gepassioneerd, intuïtief, ambitieus, dapper en gefocust.
Negatieve eigenschappen: jaloers, bezitterig, geheimzinnig, dominant, haatdragend.


Schorpioen positieve kenmerken


De andere dierenriem tekens spenderen waardevolle tijd en energie om een probleem heen, op zoek naar een aanpak die de minste negativiteit veroorzaakt als het gaat om het confronteren van een conflict. Gezegend met een diep gevoel van eigenwaarde, is de Schorpioen altijd in staat om precies te zeggen wat er in hun hoofd rondgaat, zelfs als het niet is wat mensen willen horen. De Schorpioen is openhartig en eerlijk, en door die twee kenmerken krijgt de Schorpioen respect, zowel thuis als op het werk.


Schorpioen negatieve kenmerken


Laat je emoties gaan, het is oké! De Schorpioen probeert hard aan de buitenkant te lijken en willen soms hun kwetsbare kant volledig afsnijden, waardoor ze koud voor buitenstaanders kunnen lijken. Hoewel het uiten van emotie eng is voor de Schorpioen, zou dit een zeer waardevolle levensles kunnen zijn omdat een onverschillende houding na een poos uitputtend zal worden.


Schorpioen liefde en relaties


De verliefde Schorpioen zou een volledig geïnvesteerde partner kunnen zijn in de relatie. Wanneer ze van een persoon houden, gaat dit gepaard met een enorme intensiteit. Schorpioenen in een relatie willen hun toewijding bewijzen, samen met diepgang en loyaliteit. Ze zullen altijd eerlijk tegen je zijn, zelfs als het je pijn zal doen. Eerlijkheid duurt het langst, vinden ze. Schorpioenen hebben een heel goed hart, maar ze nemen de tijd om het je te laten zien.

Schorpioenen zijn erg traditioneel in hun relaties. Als je in een relatie met ze bent, willen ze ook alles van je weten. Ze zoeken in een relatie een partner die hun diepe emoties en stemmingswisselingen aankan. Ze proberen altijd contact te maken met hun partners op spiritueel niveau.


Schorpioen vrienden en familie


Schorpioenen zijn zeer zorgzaam en gezinsgericht. Ze zijn zeer trouw en komen hun familiale verplichtingen na. Als je in de buurt van een Schorpioen bent, zul je je beschermd voelen. Vanwege de invloed van de maan zijn deze schorpioenen het gevoeligst van de dierenriemtekens en moeten ze vaak leren hun emoties in balans te brengen. 

Schorpioenen zijn zeer loyale en toegewijde vrienden. De kwaliteiten die een Schorpioen in een vriend zoekt, zijn authenticiteit en eerlijkheid. Ze vinden het leuk om met goedaardige mensen te zijn die hun gevoel voor humor delen. Zodra een vertrouwende band met een Schorpioen is gevormd, maken ze loyale en langdurige vrienden. Schorpioenen behandelen hun vrienden alsof ze familie zijn. Een Schorpioen kan een vriend voor het leven zijn!


Schorpioen carrière en geld


Schorpioenen zijn vaak competitief, wat hen goed van dienst kan zijn op het werk, waar ze vastberaden succes nastreven. Het concentratieniveau en de vastberadenheid van dit dierenriem teken zijn uitstekend, wat elke keer weer zorgt voor een succesvolle voltooiing van hun doelen. Ze zijn begaafd met een zeer analytische en onderzoekende geest en voor Schorpioen is respect op de werkplek erg belangrijk.

De Schorpioenen beleven alles in het leven met een intense focus, inclusief geld. Ze zijn streng beslissend in hun financiële beslissingen. Schorpioenen zijn geen risiconemers en zijn niet erg geneigd om toe te geven aan impuls aankopen.


Omgang met de Schorpioen


De Schorpioen houdt van zelfverzekerheid en ziet je graag als een gelijke aan hun, bijvoorbeeld dat dezelfde interesses leuk worden gevonden. Ze zullen van je houden als je je aan je eigen waardes en standpunten houd.

Schorpioenen vinden het niet prettig wanneer ze worden onderbroken tijdens een gesprek, vooral wanneer dit in het openbaar gebeurt. Laat ze uitpraten en wacht op je beurt om te spreken.

Dit sterrenbeeld weet gemakkelijk of je liegt dankzij hun intuïtieve karakter. Wees zo eerlijk mogelijk met een Schorpioen omdat ze leugens niet tolereren.

Edelstenen

Kleuren

Modus

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Minst passende sterrenbeelden

Tegenovergestelde sterrenbeeld

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis

Polariteit

Schorpioen informatie - Crystal Cave
Zonneteken sterrenbeeld schorpioen

Sterrenbeeld Schorpioen verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Schorpioen cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Home

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping