Sterrenbeeld Waterman

Sterrenbeeld waterman banner - Crystal Cave

Sterrenbeeld Waterman


Het zonneteken Waterman is geboren tussen 21 januari en 18 februari. Dit luchtteken bruist van de intelligentie, spontaniteit en onafhankelijkheid, en zijn opstandig en excentriek van aard. Watermannen hebben een out-of-the-box denkpatroon en perspectief. Ze kunnen koud en emotioneel onthecht zijn, of extreem emotioneel. Soms is hun geest te ver ontwikkeld voor sommige mensen om het te begrijpen.

Watermannen zijn meesters in het verbergen van hun ware gevoelens, net zoals the dark side of the moon hebben ze een donkere kant die ze niet naar voren zouden brengen. Lees verder om een idee te krijgen van de klassieke positieve en negatieve persoonlijkheidskenmerken van de dierenriem van Waterman.

Watermannen hebben een rebels karakter en zijn excentriek, spontaan en origineel. Ze zijn vooruitstrevend en afstandelijk, en kunnen conservatief lijken, hoewel ze dat in werkelijkheid niet zo zijn. Ze zijn wetenschappelijk ingesteld en logisch, en zelfverzekerd in hun manier van doen.

Watermannen zijn hun tijd waarschijnlijk jaren vooruit in de manier waarop ze denken. Ze kunnen ook meer betrokken lijken te zijn bij het werk dan bij andere mensen, hoewel ze echt waarde hechten aan sociaal contact.

Watermannen zijn intuïtief, fantasierijk en inventief en geneigd om risico’s te nemen, vooral in dienst van hun doelen. Ze kunnen vrij nobel zijn in hun diepste aard, maar kunnen ook kritisch en veeleisend overkomen. Hun hoogste doel wordt gevonden in het afstemmen van zichzelf op de bevordering van sociale en humanitaire idealen.

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Waterman, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: vriendelijk, trouw, eerlijk, origineel, vindingrijk en onafhankelijk.
Negatieve eigenschappen: impulsief, onvoorspelbaar, inconsistent, zelfzuchtig en koppig


Waterman positieve kenmerken


Het intellectuele en analystische van de Waterman kan gemakkelijk worden verward voor een koude en afstandelijke aard, echter is de werkelijkheid het tegenovergestelde. Watermannen hebben diepe passies, maar ze weten dat te snel in iets springen, meer kwaad dan goed kan veroorzaken. Watermannen zijn vaak grootbeelddenkers die verbindingen kunnen zien op een manier die anderen ontgaat. Ze hebben energie, warmte en een diep verlangen om dingen voor elkaar te krijgen. Ze voelen dat ze op de planeet zijn om de wereld te veranderen en dat zullen ze doen. Watermannen zijn idealistisch en zullen nooit ‘goed genoeg’ accepteren totdat ze echt geloven dat het goed genoeg is.


Waterman negatieve kenmerken


Watermannen kunnen soms lijken alsof ze niet om hun individuele relaties geven, of ze houden iets anders op een hogere waarde. Een Waterman kan bijvoorbeeld op het laatste moment een datum annuleren omdat er een vriend of vriendin in nood verkeerd. Neem dit niet verkeerd op, de Waterman heeft een waardesysteem dat constant de mensen prioriteert die ze het meest nodig hebben, waardoor soms de mensen van wie ze houden in de steek worden gelaten. Duidelijke communicatie is nodig om deze problemen te voorkomen.


Waterman liefde en relaties


Waterman in liefde heeft de neiging om te verrassen wanneer dit het het minst wordt verwacht. Voor Watermannen zijn hun dierbaren erg belangrijk en speciaal., ze zijn innovatief en creatief verliefd. Watermannen worden pas vaker later in een relatie wat losser, omdat vertrouwen voor hen niet gemakkelijk is.

De Waterman heeft moeite met het in evenwicht brengen van de intimiteit van liefde en ze hebben de neiging om emoties te intellectualiseren, wat het een uitdagend aspect voor hen maakt. Watermannen in een relatie zijn misschien niet in staat hun genegenheid te tonen en ze zeggen misschien niet direct “ik hou van jou”. Ze zullen echter zeker hun liefde tonen op een zeer unieke manier waarvan zij denken dat die geschikt is en zullen hun geliefde speciaal laten voelen. Watermannen willen graag quality time doorbrengen met de persoon van wie ze houden en zal hen zeker verrassen.


Waterman vrienden en familie


Degenen die geboren zijn onder het Waterman teken, maken niet gemakkelijk nieuwe vriendschappen, hoewel ze goed met mensen kunnen omgaan. Ze geven meestal de voorkeur aan vrienden die creatief, waarheidsgetrouw en intellectueel ingesteld zijn. Ze staan altijd klaar om unieke dingen met hun vrienden te proberen. Heb je een Waterman als vriend, dan zouden ze zeker door het vuur gaan voor jou.

Watermannen hebben geen geld nodig om gelukkig te zijn. Goede vrienden en een liefhebbende familie is genoeg voor hen. Ze zijn het type dat bescherming biedt aan degenen van wie ze houden. Watermannen zijn een perfect voorbeeld van een zorgzame persoon.


Waterman carrière en geld


De Watermannen staan bekend om hun intellect en innovatief denken. Ze houden ervan hun kennis te vergroten. De belangrijkste kwaliteiten die ze zoeken in hun carrière en baan zijn vrijheid, flexibiliteit, een creatieve uitlaatklep, een ondersteunend team, groei en waardering. Watermannen accepteren niets of niemand die hun succes in de weg staat omdat ze weten wat ze voorbestemd zijn om te bereiken en zijn geboren om te leiden. Ze zijn erg gericht op groei, gelijkheid en waarheid.

Watermannen zijn niet zo gulzig in vergelijking met sommige andere sterrenbeelden. Ze zien geld niet als uiterst belangrijk, maar als een middel om in behoeften te voorzien. Het nastreven van hun waardevolle doelen is belangrijker voor hen dan hoeveel geld ze kunnen verdienen. Maar als ze geld hebben, geeft de Waterman dit het liefst uit aan de beste dingen die geld kan kopen.


Omgang met de Waterman


Goede communicatie is de sleutel om een Waterman tevreden te stellen. Ze hebben communicatie meer dan wat dan ook nodig. Betrek ze in een vriendelijk gesprek, neem ze ergens mee naartoe, maar laat ze met rust wanneer ze dat willen. Houd dingen positief en klamp je in het begin niet aan de Waterman vast.

Zeur nooit tegen Watermannen over hun fouten. Ze zullen fouten snel genoeg erkennen, maar dan vergeten. Een fout lijkt hen echt onbelangrijk, en als je erop blijft letten, zullen ze denken dat je maf bent.

De Waterman houdt van mensen die gezond verstand gebruiken en dingen kunnen uitzoeken. Fascineer ze met interessante onderwerpen. Laat zien dat je een beetje een opstandige kant hebt. Stel ze vragen en neem hun mening over dingen en laat ze voelen alsof ze heel speciaal en belangrijk voor je zijn.

Edelstenen

Kleuren

Modus

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Minst passende sterrenbeelden

Tegenovergestelde sterrenbeeld

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis

Polariteit

Waterman informatie - Crystal Cave
Zonneteken sterrenbeeld Waterman

Sterrenbeeld Waterman verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Waterman cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Home

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping