Sterrenbeeld Maagd

Sterrenbeeld maagd banner - Crystal Cave

Sterrenbeeld Maagd


Het zonneteken Maagd is geboren tussen 23 augustus en 22 september. Het sterrenbeeld Maagd is het zesde teken uit de dierenriem en wordt beschouwd als degene die dingen met perfectie uitvoert. Maagd is betrouwbaar, georganiseerd, verstandig en houdt ervan het leven in hokjes te delen. Maagden zijn zeer getalenteerd en stralen een verbluffende persoonlijkheid uit.

Maagden zijn zich vaak erg bewust van details. Ze kunnen nerveus lijken of geobsedeerd zijn door gezondheidsproblemen. Ze zijn waarschijnlijk netjes en ordelijk, althans op een bepaald gebied van hun leven, hoewel ze de tegenovergestelde neiging kunnen vertonen in gevallen waarin ze hun leidende principe van organisatie nog niet hebben gevonden.

Maagden houden van werk, dienstbaarheid aan anderen en het verzamelen van de vruchten van de materiële wereld, zoals gesymboliseerd door de oogst. Ze zijn waarschijnlijk ook een goede gesprekspartner, met brede kennis en interessante ideeën. Ze kunnen analytisch zijn en misschien overdreven dol op details, met perfectionistische neigingen, en ze kunnen het grote geheel missen door zich te concentreren op de kleine dingen. Het komt hen ook ten goede om de fijne lijn tussen discriminatie en kritiek te leren kennen.

De missie van Maagden in het leven is de zuivering van hun activiteit bij het nastreven van hun doelen, waarbij ze hun inherente liefde voor uitmuntendheid in alle streven manifesteren.

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Maagd, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: betrouwbaar, oplettend, nauwkeurig, intelligent en loyaal
Negatieve eigenschappen: kritisch, veroordelend, kieskeurig, traag en bekrompen


Maagd positieve kenmerken


De Maagd is gracieus, harmonieus en geobsedeerd om dingen zo goed mogelijk te maken. Ze willen altijd nummer 1 zijn met de dingen die ze doen, en ze weten ook dat ze dit kunnen. Maagden zijn slim en nieuwsgierig, en gepassioneerd over het ontdekken en ontcijferen van vraagstukken. Maagden weten zich altijd een weg uit beklemmende situaties te praten, en iedereen is gecharmeerd door hun humor en vermogen om anderen op hun gemak te stellen.


Maagd negatieve kenmerken


De wens van de Maagd om alles perfect te hebben kan zich uiten in frustratie wanneer dingen niet aan die verwachtingen kunnen voldoen. Naast het soms leiden tot argumenten met vrienden en partners, kan de focus van de Maagd naar perfectie ervoor zorgen dat alles zeer lang kan duren. Leren om met de stroom mee te gaan te accepteren dat iets goed genoeg is, is een constante strijd.


Maagd liefde en relaties


Als je een Maagd hebt als partner, zullen ze erg liefdevol naar je zijn. De Maagd wordt traag verliefd, en neemt de tijd om iemand te leren kennen. Ze genieten van een partner die zelfstandig kan zijn met zijn eigen hobbies en interesses. Zodra dit sterrenbeeld je in hun hart binnenlaat, zijn ze voor altijd liefdevol, ondersteunend en geduldig.

Maagden geloven in levenslange relaties en verraad kan bijzonder verwoestend zijn. Je zult een stabile relatie hebben met de maagd, omdat zij een praktische en directe benadering van het leven hebben. Maagd brengt ook altijd wijsheid in relaties. Maagden zijn nuchter en zien geen behoefte aan onnodige uitbarstingen van emotie tegen hun partner.


Maagd vrienden en familie


Voor de Maagd is hun familie en vrienden zeer belangrijk en ze zijn hier ook erg toegewijd aan. Ze zijn zeer attent voor ouderen en zieke mensen omdat ze zich verantwoordelijk voelen. Maagden zijn niet verbaal expressief en zullen dus alleen hun liefde tonen door middel van acties. Dit sterrenbeeld weet altijd hoe ze de problemen moeten oplossen en daarmee zijn ze uitstekende adviseurs.

Maagd zal altijd voor hun vrienden zorgen door hen op de best mogelijke manier te behandelen. Maagden houden van vrienden die goede daden verrichten. Ze houden ervan anderen te dienen, hen hiervoor bedanken brengt hun genoeg voldoening. Ze vragen niet om beloningen.


Maagd carrière en geld


De Maagden zijn gezegend met een kristalhelder denkproces. Ze zijn zeer intelligent en hebben een uitstekend geheugen en een analytische geest. Maagden zijn erg ordelijk en zullen alle taken met grote passie uitvoeren. Perfectionisme en intelligentie zijn hun grootste carrièresterkte. Dit sterrenbeeld gelooft in het uitvoeren van één taak tegelijk, dit komt omdat ze taken keurig willen uitvoeren dus een hekel hebben aan multitasking. Ze geven meestal de voorkeur aan een carrière die hen volledige controle over hun werk geeft. 

Er iets niets liever wat de Maagd doet dan geld te besparen en zijn zeer zuinig. Maar omdat hun heersende planeet mercurius impulsief is, willen ze soms gewoon uitgeven. Maagden  worden genoemd als geldmakers en spaarders tussen alle andere sterrenbeelden. Maagd heeft geen enkel probleem met het opbouwen van spaargeld, het opzetten van pensioenrekeningen en het maken van andere plannen voor de toekomst.


Omgang met de Maagd


Maagden zijn kristisch wat manieren betreft en op tijd zijn, dus kom niet te laat. Als je de tijd van de Maagd waardeert, zullen ze geïnteresseerd zijn. Wees dus altijd op tijd voor plannen en evenementen.

De Maagd staat bekend om perfectionisme, dus maak indruk op hen door georganiseerd en netjes te zijn.

Maagd is een perfectionist. Verzorging is belangrijk voor Maagden, dus zorg goed voor je uiterlijk en persoonlijke hygiëne.

Edelstenen

Kleuren

Modus

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Minst passende sterrenbeelden

Tegenovergestelde sterrenbeeld

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis

Polariteit

Maagd informatie - Crystal Cave
Zonneteken sterrenbeeld Maagd

Sterrenbeeld Maagd verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Maagd cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Home

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping