Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Sterrenbeeld Ram

Sterrenbeeld ram banner - Crystal Cave

Sterrenbeeld RamIedereen heeft goede en slechte eigenschappen en de het sterrenbeeld Ram is niet anders. Een persoon geboren met Ram als hun teken heeft een aantal geweldige persoonlijkheidskenmerken en ook een aantal negatieve. Ben je klaar om alle kenmerken van de Ram te ontdekken?

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Waterman, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: avontuurlijk, moedig, enthousiast, vlug van begrip en zelfverzekerd.
Negatieve eigenschappen: zelfingenomen, doordrammen, roekeloosheid, ongeduldig, opscheppen


Ram positieve kenmerken


Zodra een Ram een doel voor ogen heeft, zullen ze het bereiken ook. Ze geven er niet om wat iemand anders denkt en kunnen zich in een oogwenk afstemmen op hun intuïtie en dromen. Rammen kunnen zichzelf ook heel goed vermaken zoals alleen shoppen, naar de film gaan en uiteten.


Ram negatieve kenmerken


De wereld is voor de Ram logisch en vastgezet dat ze het lastig vinden om te luisteren naar alternatieve uitgangspunten. De geest van de Ram werkt net als hunzelf zó snel dat ze te snel en te druk kunnen overkomen op anderen. De Ram moet zich ook leren aanpassen in relaties en andere manieren van doen en deze te leren omarmen, dat anders zijn en veranderingen ook prima zijn.


Ram liefde en relaties


De ram is een sociale magneet die andere onweerstaanbaar kunnen vinden. Als de Ram verliefd is, is deze zeer attent, aanhankelijk en loyaal maar kan wel een tikkeltje jaloezie bevatten. De Ram zal altijd tot het uiterste gaan om een liefde te verdedigen. Voor de Ram is het zeer belangrijk om hun dierbaren uit de buurt van negativiteit te houden.

Voor dit dierenriemteken is vertrouwen moeilijk op te bouwen, als het vertrouwen wordt geschaad is de schade nauwelijks te herstellen in een relatie met de Ram. De Rammen zullen altijd in een relatie zorgen voor goede sfeer, afwisseling en avontuur. Je zult nooit een saai moment beleven met een Ram. 


Ram vrienden en familie


De sociale Ram houd van vrienden om zich heen. Hoe meer, hoe beter denken ze. Rammen maken gemakkelijk nieuwe vrienden omdat ze niet moeilijk zijn om mee om te gaan. Hun vriendenkringen bevatten ook vaak veel diverse mensen met verschillende karakters.

Hoewel de Ram geen regelmatig contact met de familie onderhouden, koesteren ze altijd familiale banden en hechten hier ook veel waarde aan. Ze zijn eerlijk tegenover hun familie, hoewel ze behoorlijk complex zijn terwijl ze hun gevoelens uiten. Ze bezitten een grote onafhankelijkheid en ambities, waardoor ze al vanaf jonge leeftijd zelfstandig zijn. Ze weigeren nooit om familiale verplichtingen aan te gaan en zijn altijd bereid om voor hen te werken wanneer ze moeten worden verzorgd.


Ram carrière en geld


Carrière is in het leven geschreven van de Ram, ze zijn ambitieus, creatief en vaak gedreven door de beste te zijn die ze kunnen zijn. De Ram staat graag in de spotlights als het om werk gaat, het zijn geboren leiders die zich het beste kunnen uiten op de werkplek. Doordat ze zeer zelfstandig zijn, hebben de de hulp van een ander niet nodig om een nieuw project te kunnen starten.

Ram zou er verstandig om doen om geld te sparen voor dagen dat het nodig zal zijn. Geld is niet schaars, de Ram werkt graag en ze leven voor nu, zodat ze zoveel mogelijk geld verdienen als ze kunnen.


Omgang met de Ram


De Ram respecteert eerlijkheid boven alles, dus houd de dingen eerlijk omdat ze liever horen wat er in je hoofd gebeurt dan te luisteren naar onwaarheden die je ervaart.

Dit sterrenbeeld is een rusteloos teken dat wil verkennen. Ze houden van avontuurlijke en leuke activiteiten. Ontdek de leuke en avontuurlijke dingen om te doen in uw omgeving en ga het huis uit.

Rammen houden van mensen die zelfverzekerd zijn en ze smeulen ervan een partner de leiding te laten nemen.

Edelstenen

Kleuren

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis


Sterrenbeeld Ram verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Ram cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.