Sterrenbeeld Tweelingen

Sterrenbeeld tweelingen banner - Crystal Cave

Sterrenbeeld Tweelingen


Het zonneteken Tweelingen is geboren tussen 21 mei en 21 juni. Het derde sterrenbeeld is het communicatief vaardige Tweelingen sterrenbeeld. Het zijn gepassioneerde mensen  die altijd op zoek zijn naar een avontuur of intellectueel gesprek. Tweelingen worden geregeerd door de planeet Mercurius, die hun de gave van communicatie heeft gegeven.

Tweelingen wordt geassocieerd met logische denkprocessen (gebaseerd op dualiteit) en de bewuste geest. Tweelingmensen zijn vaak luchtig en intellectueel, vlot van tong en nieuwsgierig naar het leven en andere mensen. Ze kunnen twee kanten van dingen tegelijkertijd ervaren en kunnen vluchtig zijn.

Tweelingen bewegen zich door het leven als vlinders en doen veel verschillende ervaringen op om kennis op te doen. Ze zijn geestig en hebben een goed gevoel voor humor, en zijn waarschijnlijk uitstekende gesprekspartners. Tweelingen zijn goede leraren. Ze kunnen nerveus en gespannen zijn en kunnen ondeugend zijn. In tegenstelling tot de bezitterige sterrenbeelden, neigen ze naar vrijheid in relaties. En hoewel Tweelingen zich snel kunnen vervelen, beschikken ze onder controle van zelfdiscipline over enorme intellectuele en artistieke mogelijkheden.

De persoonlijkheid van de Tweelingen is erg leuk, maar zoals elk sterrenbeeld heeft de Tweelingen ook hun zwakke punten. Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Tweelingen, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: levendig, openhartig, welsprekend, veranderlijk en energiek.
Negatieve eigenschappen: oppervlakkig, gebrek aan richting, slechte beslissingsvaardigheden, angstig


Tweelingen positieve kenmerken


De Tweelingen zijn uitgerust met een hoge emotionele intelligentie, waardoor ze gemakkelijk een gemakkelijk een kamer kunnen uitlezen en precies weten wat andere mensen van hen willen horen. Ze kunnen gemakkelijk hun persoonlijkheid veranderen, afhankelijk van de stemming van het moment, zoals op het kantoor of tijdens evenementen. Dit dierenriem teken is energiek en gepassioneerd, en kan een nieuw leven in een oude routine blazen en andere mensen opwinden door hun aanwezigheid.


Tweelingen negatieve kenmerken


De positieve kenmerken die de Tweelingen heeft kan ook een val voor ze betekenen: doordat ze zichzelf zo goed kunnen aanpassen in sociale situaties, zorgt het er soms voor dat ze een twee gezichten reputatie kunnen krijgen. De Tweelingen houd van de waarheid, maar is vaak ook goed in roddelen met anderen over anderen in plaats van de persoon aanspreken over wie de roddel gaat. Ze staan er ook om bekend om roddels in het leven te roepen om het sociale aspect voor hun spannend te houden.


Tweelingen liefde en relaties


De Tweelingen is een van de gemakkelijkste tekenen om een relatie te beginnen. Het is heel belangrijk voor een Tweelingen in een relatie om de communicatie goed en open te houden. Aan de andere kant zijn relaties met Tweelingen ook een uitdaging, omdat ze vrij en onafhankelijk willen zijn, als ze dit zijn zijn ze ook op hun gelukkigst. Soms kan het idee van toewijding ze een beetje beangstigen. Als je met ze wilt binden, kun je ze het liefste zo vrij mogelijk laten in hun doen en laten.

Dit dierenriem teken zoekt een relatie met iemand waarbij ze hun uiteenlopende interesses en hoge ambities begrijpt en aanmoedigt. Tweelingen zijn loyale, gepassioneerde en opwindende personen om bij te zijn en ze brengen opmerkelijke energie in de relatie. Tweelingen zouden veel opofferen voor degene die zij hun genegenheid waardig achten. Ze willen oprecht hun dierbaren helpen groeien en een vervullend leven leiden.


Tweelingen vrienden en familie


Familie is erg belangrijk voor de Tweelingen. Ze zouden al hun familiale verplichtingen vervullen, hoe uitdagend en moeilijk het ook is. Tweelingen houden van en brengen graag tijd door met familieleden, vooral diegenen die hun persoonlijke kenmerken delen, omdat ze graag leren van de ervaringen van anderen. Ze staan heel dicht bij hun broers en zussen en de band tussen hen is zeer sterk.

Tweelingen heeft geen probleem om nieuwe vrienden te maken, want ze zijn erg sociaal en extravert. Ze zijn erg spraakzaam en houden van plezier, en ze zijn dol op tijd doorbrengen met hun vrienden. Meestal hebben ze een groot aantal vrienden. 


Tweelingen carrière en geld


Met een briljante geest, vriendelijke sfeer en creativiteit, is de Tweelingen een geliefde werknemer. Ze hebben geen problemen om aangenomen te worden. De Tweelingen heeft wel een veelzijdige baan nodig.  Veel Tweelingen zijn ondernemers, omdat de 9 tot 5 mentaliteit hen op den duur mentaal zal verslijten. Ze duiken graag in projecten die hun interesseren.

De Tweelingen weten altijd manieren te verzinnen om meer geld te kunnen genereren. Ze zijn ook zeer geïnteresseerd in meerdere inkomstenbronnen.  Ze zullen altijd hard werken voor hun geld.


Omgang met de Tweelingen


De Tweelingen is gefascineerd door de wereld om hen heen en houdt ervan verbanden te leggen. Ze leren ook graag nieuwe vaardigheden en vergroten hun kennis. Wees dus altijd nieuwsgierig om elke dag nieuwe dingen te leren.

Er is nooit een saai moment met de Tweelingen. Ze hebben een echte levenslust en een echt gevoel voor avontuur. Dus wees energiek en dynamisch om ze naar je toe te trekken.

Niets maakt meer indruk op een Tweeling dan iemand die hen intellectueel uitdaagt. Geef hen intellectuele stimulatie; bespreek sociale kwesties, deel je kennis over je favoriete onderwerpen, geef je mening. Wees ruimdenkend, de Tweelingen zal dit zeer waarderen.

Edelstenen

Kleuren

Modus

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Minst passende sterrenbeelden

Tegenovergestelde sterrenbeeld

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis

Polariteit

Tweelingen informatie - Crystal Cave
Zonneteken sterrenbeeld Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Tweelingen cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Home

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping