Sterrenbeeld Stier

Sterrenbeeld stier banner - Crystal Cave

Sterrenbeeld Stier


Het zonneteken Stier is geboren tussen 20 april en 20 mei. Het Stier sterrenbeeld is het tweede sterrenbeeld van de dierenriem. Deze enthousiaste stieren zijn vastberaden, materialistisch en laten zich niet uit hun evenwicht halen. Ze staan bekend om hun koppigheid en houden van luxe en comfort.

Stieren genieten van de geneugten van het leven. Ze hunkeren naar de veiligheid en het comfort van ontspannen in de warmte van hun thuisomgeving. Ze waarderen de zintuigen en het genot van materiële dingen. Stieren zullen waarschijnlijk hard werken om hun huis aantrekkelijk te maken. Ze hebben ook de eigenschappen van een genezer en hebben een groot vermogen tot vriendelijkheid.

Hoewel ze aan de oppervlakte stil zijn, bijna passief, hebben Stieren een krachtige wil en kunnen ze soms behoorlijk koppig zijn, en misschien wat rigide in hun denken. Stieren zijn ook vaak liefdevol, gehoorzaam en loyaal. Materiële beloningen lijken hen gemakkelijk te komen en ze zijn in staat een goed leven te leiden zonder zich daar al te veel zorgen over te maken. Stieren zijn praktisch en zorgen voor een doelgerichte, productieve en stabiliserende invloed voor zichzelf en iedereen om hen heen.

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Stier, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: geduldig, betrouwbaar, warmhartig, een doorzetter en vastberaden.
Negatieve eigenschappen: jaloers, lui, koppig, materialistisch en bezitterig.


Stier positieve kenmerken


Zodra de Stier een doel heeft bepaald, zijn ze aanhoudend en hardwerkend. Doelen zullen ze altijd bereiken, ondanks eventuele obstakels die zich kunnen voordoen. Vrienden worden kan lastig zijn met een Stier, ze zijn erg specifiek over wie ze in hun sociale kring willen hebben. Maar als je eenmaal vrienden bent, ben je in voor het leven. Stier wordt niet aangetrokken door roddels of drama. Ze zullen altijd het beste in hun dierbaren zien en ze verheffen als ze zich down voelen


Stier negatieve kenmerken


Stieren zijn hardwerkend maar ook lui. Hoe is dit tegengestelde mogelijk? Stieren worden zo gedreven door hun eigen interne kompas, waardoor ze soms moeite hebben om aan de eisen van iemand anders te voldoen, wat kan leiden tot moeilijke tijden op het werk of op school. Leren rekening te houden met de standpunten van anderen is een levenslange les voor alle Stieren.


Stier liefde en relaties


De Stier is een complexe combinatie van taaiheid en gevoeligheid. Ze nemen meestal de tijd om hun liefde te verklaren, en moeten eerst zeker weten of hun gevoelens wederzijds zijn. Stieren zijn vrij traditioneel in het zoeken en onderhouden van relaties. Hierom zijn hun relaties zijn duurzaam, Stieren zijn zeer toegewijd en loyaal aan hun partners. Als het vertrouwen word geschaadt, is het niveau van pijn zeer hoog en is het onwaarschijnlijk dat ze vergeven.

Stieren staan klaar om zich te verbinden, maar nemen langzaam het initiatief. Betrokkenheid is erg belangrijk voor de verliefde Stier. Je zult waarschijnlijk niemand vinden die meer toegewijd is aan een relatie dan de Stier. Ze vechten om een goede relatie te onderhouden en doen veel moeite als het gaat om hun dierbaren.


Stier vrienden en familie


Dit dierenriem teken wordt beschouwd als een familie liefhebbende en zeer trouwe partner. Familie is altijd de eerste prioriteit voor Stier. De Stier is behulpzaam, ondersteunend en houdt zich altijd aan zijn beloften. Stier mist nooit familie-evenementen; ze koesteren de tijd samen met geliefden, ze zijn diep betrokken bij huishoudelijke zaken en zeer beschermend voor hun familieleden.

Stier maakt loyale metgezellen en vergeet hun oude vrienden nooit. Ze zullen genieten van het organiseren van huisfeesten waar vrienden en familie samen kunnen komen. Veel van de Stier vriendschappen beginnen in de kindertijd met de neiging om een leven lang mee te gaan. De Stier zal alles doen wat ze kunnen om hun vrienden te helpen in de moeilijke tijden. Ze vinden hun geluk in de eenvoud van het leven en een van hun favoriete dingen om te doen is om hun vrienden en familie samen te brengen voor een goede maaltijd.


Stier carrière en geld


De Stier is een slimme en gerespecteerde leider die goed is in delegeren en credits geven wanneer anderen het verdienen. Voor de Stier in het werk is alles één stap tegelijkertijd. Ze kunnen ongelooflijk creatief zijn wanneer ze de tijd en gelegenheid krijgen om dat te doen. Het loyale, toegewijde teken van de Stier is een natuurlijke harde werker en uitstekende verdiener. Luxe accessoires zijn een consistente herinnering aan het harde werk en de inspanningen van de Stier. Met doorzettingsvermogen en grondigheid zijn ze ongetwijfeld in staat om een goede carrière op te bouwen.

Over het algemeen wordt de Stier vaak beschreven als goed met geld. Het praktische karakter van ze maakt ze goed in het besparen van geld. Stier geniet van luxe materiele waarden wanneer ze het zich kunnen veroorloven, maar ze vinden het niet erg om hun budget te verlagen wanneer dat nodig is. 


Omgang met de Stier


Je moet geduld hebben met Stieren om ze aan te trekken, dus haast je niet. Stieren zijn erg voorzichtig. Ze houden niet van haast, dus laat ze gewoon de tijd nemen. Je kunt niet verwachten dat het Stieren direct volop in relaties springen.

Ookal zijn Stieren down-to-earth, ze geven om het uiterlijk. Om ze aan te trekken, moet je goed gekleed zijn, verstofde outfits en ongekamd haar geen indruk zullen maken op de Stier.

Stieren zijn eenvoudig en haten dramatisch te zijn wanneer dingen kunnen worden opgelost met duidelijke communicatie en een efficiënte procedure. De Stier is ook gericht op hun carrière, waardoor ze de eerste stap niet zetten. Wees niet bang om ze rechtstreeks te vragen om iets te gaan doen.

Edelstenen

Kleuren

Modus

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Minst passende sterrenbeelden

Tegenovergestelde sterrenbeeld

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis

Polariteit

Stier informatie - Crystal Cave
Zonneteken sterrenbeeld Stier

Sterrenbeeld Stier verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Stier cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Close
Home

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping