Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Sterrenbeeld Leeuw

Sterrenbeeld leeuw banner - Crystal Cave

Sterrenbeeld Leeuw


De Leeuw, het vijfde teken van de dierenriem, is het natuurlijke leiderschap sterrenbeeld. Intelligent, warm en moedig. de Leeuw is een avonturier, die een intens leven beleeld met sociale vreugdes en veel wil reizen om te ontspannen en te genieten.

Er is veel gaande met de bruisende persoonlijkheid van de Leeuw wat soms niet altijd even duidelijk binnenkomt totdat je ze echt leert kennen. Om je wat inzicht te geven in de persoonlijkheid van de Leeuw, nemen we je graag mee in hun avontuur zodat je ze beter leert begrijpen.

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Leeuw, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: zelfverzekerd, gul, ambitieus, loyaal en openhartig
Negatieve eigenschappen: arrogantie, inflexibiliteit, luiheid, trots en dominant


Leeuw positieve kenmerken


Het natuurlijke leiderschap van de Leeuw inspireert anderen om de beste te zijn die ze kunnen zijn. Maar met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid. De Leeuwen houden ervan om in de schijnwerpers te staan, maar ze kunnen soms beïnvloed worden door wat andere mensen willen (of verwachten) dat ze doen. Het goed leren luisteren naar hun innerlijke stem die hun hiervoor kan weerhouden, kan een levenslange les zijn die de trotse Leeuwen alleen maar sterker zal maken.


Leeuw negatieve kenmerken


De Leeuw staat bekend om hun luide gebrul. Als de Leeuw hun piekvermogen wil bereiken, moeten ze leren kalm te zijn en te luisteren, dit is vooral handig als ze een stem horen die niet overeenkomt met hun vertrouwen en zekerheid. Dit teken gedijt op hun besluitvorming van een fractie van een seconde, en kunnen ze er dus veel baat bij hebben om enkele seconden, minuten of zelfs dagen te nemen voordat ze hun mening over een onderwerp bekend maken. Alle kanten onderzoeken en leren van de ervaringen van anderen zijn allemaal essentieel voor een Leeuw om een zo sterk mogelijke leider te zijn.


Leeuw liefde en relaties


Leeuw houdt van mooie dingen en zullen een relatie ook als iets moois zien. De Leeuw is erg gul met dierbaren. Ze genieten van de schoonheid om hen heen en zullen de schoonheid waarderen die je in hun leven brengt, hun enthousiasme is erg besmettelijk. Een verliefde Leeuw is erg moedig en zal zijn gevoelens niet verborgen houden. Loyaliteit is de basis voor het opbouwen van langdurige relaties met de Leeuw. Hun zonnige karakter en warme, gelukkige en extraverte natuur maakt ze een plezier om mee te socializen.

Dit sterrenbeeld teken is erg loyaal en zal alles doen om hun geliefden te beschermen en aan te moedigen.  Eerlijk en hardwerkend, Leeuwen zijn meestal geweldige levenspartners en geweldige ouders. Er is een kinderlijke eenvoud aan dit koninklijke teken, dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat, en dol is op veel complimenten.


Leeuw vrienden en familie


Leeuwen zijn betrouwbaar en loyaal, bereid om zichzelf op te offeren om een vriend te helpen. Dit sterrenbeeld staat bekend als een van de meest genereuze tekenen, Leeuwen helpen snel mensen in nood. Leeuwen helpen graag, ze geloven er absoluut in dat dit het juiste is om te doen.  Ze kiezen hun gezelschap uit op basis van moraal en persoonlijkheid en waarderen betrokkenheid bij anderen.

DIt sterrenbeeld waardeert familie boven alles en zal elk offer brengen om die familieband te behouden. Elke vorm van gezinsbreuk raakt hen diep, omdat hun hoogste prioriteit vaak is om het gezin dichtbij, sterk en gezond te houden.


Leeuw carrière en geld


Leeuwen zijn natuurlijke presteerders en ze moeten deze vaardigheden op de werkplek gebruiken om gelukkig en voldaan te zijn. Passie is de grootste carrièresterkte van de Leeuw. Ze brengen vurige intensiteit in alles wat ze doen, inclusief werk, en als ze geloven in wat ze doen, zijn ze niet te stoppen.

De Leeuw is de royalty van de dierenriem en ze zijn absoluut dol op extravagantie. Leeuw heeft de wil om veel geld in hun leven te creëren en vooruit te gaan zonder langdurig te rusten. Hoewel dit sterrenbeeld het uitgeven van geld waardeert, weten ze hoe ze op de lange termijn moeten denken, en er is een strategie achter hun uitgavenbeslissingen. Leeuwen verdienen en spenderen geld om te leven in de beste stijl die ze zich kunnen veroorloven, zonder in de schulden te raken.


Omgang met de Leeuw


De Leeuw is gepassioneerd, en een Leeuw wil jouw passies ook zien, zowel op het werk als in je persoonlijke leven. Praten over je liefde over jouw hobbies zal indruk op je maken en ze naar je toe trekken.

Als je wil dat de Leeuw je aantrekkelijk vind, moet je zich onderscheiden van de menigte. Ze voelen zich aangetrokken tot de persoon die moedig is en niet bang is om hun eigen dromen na te jagen.

Om een Leeuw te interesseren, moet je onvoorspelbaar en mysterieus blijven. In plaats van je geheimen in één keer te onthullen, moet je hem nieuwsgierig maken in de eerste ontmoeting, en hij zal zeker meer tijd met je willen doorbrengen.

Edelstenen

Kleuren

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis


Sterrenbeeld Leeuw verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Leeuw cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.