Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200
sterrenbeeld steenbok banner

Sterrenbeeld Steenbok


Dit tiende sterrenbeeld is het teken van de carrière en hard werken.  Mensen met dit teken zouden de krachtigste zijn, en zijn hiernaast ook erg logisch ingesteld. Ze zijn erg vindingrijk. 

Hieronder staan de positieve en negatieve eigenschappen beschreven van het sterrenbeeld Steenbok, met een uitgebreide beschrijving hieronder:
Positieve eigenschappen: verstandig, gedisciplineerd, geduldig, vindingrijk en loyaal.
Negatieve eigenschappen: overdreven serieus, kritisch, melancholisch, niet-vergeetachtig en verdacht


Steenbok positieve kenmerken


Steenbok is intelligent, detailgericht en zal geen nee accepteren als ze iets willen. Hun harde werkhouding is een inspiratie voor iedereen, en ze geloven dat ze alles kunnen bereiken met hard werken. Steenbok staat altijd klaar om nieuwe vaardigheden te leren en ziet iets dat ze niet kennen als een uitdaging die ze moeten aangaan. Deze houding maakt hen een meester in alle beroepen, en ze hebben kennis die indrukwekkend is voor iedereen die ze kent.


Steenbok negatieve kenmerken


Steenbokken kunnen ongelooflijk hard voor zichzelf zijn, en net zo hard voor andere mensen. Ze kunnen wrok koesteren en andere mensen in hun leven aan onmogelijke normen houden. Steenbokken kunnen soms last hebben van tunnelvisie, het zou nuttig voor ze zijn om hun horizon te verbreiden en zichzelf en anderen even een break te gunnen.


Steenbok liefde en relaties


Er is veel meer aan dit nuchtere teken Steenbok dan wat je ziet. De Steenbok zoekt altijd naar langdurige relaties. Een relatie met de Steenbok is gebaseerd op open communicatie en persoonlijke ambities omdat ze hun individualiteit binnen hun liefdesleven willen houden. De Steenbok in een relatie is buitengewoon loyaal en toegewijd omdat ze een echt langdurige toekomst willen opbouwen voor zowel hen als hun geliefden.

Op het moment dat Steenbok die ene speciale persoon ziet, zullen ze zich de perfecte relatie voorstellen. Ze zullen je verassen met hun diepgaandheid en rijke ervaring in het leven zodra ze zich voor je openstellen. De Steenbok staat bekend om hun betrouwbaarheid, en zullen hun best doen om hun geliefde niet teleur te stellen. Als ze je leuk vinden, zullen ze ook voor je basisbehoeften zorgen.


Steenbok vrienden en familie


De Steenbok zal nooit hun familie en geliefden opgeven, omdat ze echt om je geven. Thuis en gezin spelen een belangrijke rol in het leven van een Steenbok. Ze zijn ongelooflijk serieus als het gaat om familie en ze houden ervan om voor hun familie en vrienden te zorgen.

Een Steenbok is  leuke vriend, en ze proberen altijd geweldige geschenken te brengen. Ze proberen altijd het beste in hun vrienden naar boven te halen en pushen hun hier ook in zodat ze hun kunnen helpen beter te leven. Ze zijn misschien niet goed in communiceren, maar hun acties zeggen meer dan woorden. Ze laten hun vrienden zich altijd als een deel van de familie voelen.


Steenbok carrière en geld


Carrière is het leven van de Steenbok ze zijn gedreven om de beste te zijn die ze kunnen zijn. Steenbok kan alles bereiken waar ze aan denken. Vastberadenheid is hun grootste carrièresterkte. Om een klus te klaren, kunnen ze zichzelf over grenzen heen duwen. Ze zijn zich terdege bewust van het feit dat er altijd een manier is om onmogelijke dingen te doen. In de carrière van Steenbok zullen ze hun emoties nooit in de weg staan van hun werk. Steenbokken eisen altijd voortreffelijkheid en willen ook dat anderen net zo hard werken als zij.


Omgang met de Steenbok


Steenbok houdt van intelligente mensen die weten wat ze van zichzelf willen. Laat je intelligentie zien, want ze zoeken altijd naar iemand waarop ze kunnen vertrouwen. Maar probeer ze vooral niet te veranderen.

Steenbokken worden aangetrokken door mensen die net zo ambitieus zijn als de Steenbok. Ze willen niet alleen dat je eigen ambities hebt, maar ze willen ook dat je hun ambities en doelen ondersteunt.

Zorg ervoor dat je je goed kleedt, afhankelijk van de gelegenheid. Draag ook je zelfvertrouwen met je mee, de Steenbok houd hier wel van. Wees klaar om iemand te zijn die hen inspireert.

Edelstenen

Kleuren

Element

Chakra

Passende sterrenbeelden

Dag

Geluksgetal

Planeet

Huis


Sterrenbeeld Steenbok verjaardagscadeautjes


Bij Crystal Cave maken we speciale sterrenbeeld cadeautjes waarmee je een geliefde of jezelf heerlijk kunt verwennen. Hieronder kun je alle sterrenbeeld Steenbok cadeautjes bekijken. Deze handgemaakte producten zijn speciaal gemaakt voor jouw sterrenbeeld, en bevatten allemaal passende geuren, kleuren en edelstenen.