Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe Zakstenen!

Nieuwe zakstenen - Crystal Cave

Er zijn weer 20 nieuwe zakstenen toegevoegd aan de website! Een zaksteen is een steen die je gemakkelijk bij je kan dragen door de dag heen in bijv. je broekzak of bh. Bij Nieuw kun je ze allemaal bekijken. Er zijn ook weer een aantal nieuwe steensoorten aan toegevoegd, leuk om de beschrijvingen te lezen! ?

Ik wou jullie erg bedanken voor alle leuke reacties op de hangers van gisteren! Er zijn er ook al een aantal verkocht, super leuk, altijd leuk om te weten dat wat ik maak in de smaak valt! ? En ook een aantal vragen of ik meer ga maken/of dit blijvend is, ja! Maar wanneer, dat weet ik nog niet. ?

Nog even wat belangrijks, ik ga het even wat rustiger aandoen. Het is blijvend december achtig druk, waarvoor ik uiteraard elke dag erg dankbaar ben, maar ik heb last van stress klachten. Mijn activiteiten waardoor ik kon ontladen zijn door corona maatregelen weggevallen dus ugh, al dat gedoe speelt ook mee waardoor ik me gestresst voel, ik denk niet dat dat een geheel onbekend gevoel is voor velen. Dus even me-time nu. Tot gauw weer. ?

Geef een antwoord