Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe Wiel van het Jaar + De Gouden Driehoek Roomsprays!

Wiel van het jaar roomspray - Crystal Cave

Ik heb weer nieuwe roomsprays gemaakt! Dit keer een toevoeging op onze Wiel van het Jaar producten en ook de Gouden Driehoek! Ik had de Gouden Driehoek roomspray vorige week ook al meegenomen naar Paranormaal Alternatief en daar was hij een groot succes, allemaal verkocht! Nu is hij dan ook beschikbaar op de website samen met de 8 Wiel van het Jaar roomsprays. Je kunt de sprays ook als auraspray gebruiken, spray een paar keer in je auraveld en neem een moment voor jezelf om weer terug te keren in het hier en nu.

Het wiel van het jaar beschrijft de verschillende sabbatten die verband houden met de jaarwisseling. Dit zijn feestdagen en vieringen die zich richten op wat elk seizoen ons schenkt.

Vroeger, nog voordat er klokken en kalenders waren, was dit de originele kalender. Deze informatie zou van generatie op generatie worden doorgegeven, zodat mensen wisten wanneer het tijd was om nieuwe gewassen te planten, te oogsten of voedsel op te slaan voor de winter. Deze seizoenen zouden ook een leidraad zijn voor het plannen van wat te jagen en te vissen, aangezien bepaalde dieren op verschillende tijdstippen van het jaar actiever zouden zijn.

Geef een antwoord