Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe Stenen Sculpturen en Torens!

Roze labradoriet kopen - Crystal Cave

Wauw! Heb je ooit wel eens zo’n labradoriet gezien? Er staan weer 28 nieuwe sculpturen en stenen torens op de website, incl deze schoonheid! ?

En nog wat mededelingen, dit weekend zou ik staan bij Fable & Fantasy maar ik moest helaas afzeggen wegens gezondheidsredenen. Woman talk: ik ben gestopt met de pil in de hoop dat ik me lichamelijk beter zou gaan voelen maar het is de laatste paar weken een en al ellende ? hormonale afkickverschijnselen en alles wat er bij komt kijken is real ? ik zit daarom ook nu liever thuis dan dat ik me op een andere plaats ellendig voel. Dus dan weten jullie dat, het eerstvolgende evenement waar ik zal staan is dan de Paranormaal Alternatief in september.

Ik heb ook wat nieuwe pagina’s geschreven voor op de website, over de verschillende vormen van edelstenen en hun spirituele betekenis en over hoe je fake, manmade en synthetische stenen kunt herkennen. Vond dit erg leuk om te doen en als iemand nog suggesties heeft over welke stenen ik nog wat kan schrijven, ik hoor het graag!

Geef een antwoord