Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Ben ik Weer! Updates van de Laatste 2 Weken

Herfst

Hoi, daar ben ik weer! Hebben jullie me gemist? Ik jullie wel! Zitten jullie al een beetje in de herfstweer? Als je nog niet in de sfeer was, hier is dan een mooie foto van @kjp op Instagram ! Dit is echt mijn favoriete seizoen, ik hou van dat knusse, dat het weer wat guur en kouder word, de bladeren die verkleuren aan de bomen en de geuren.

Zo, die 2 weken waren echt héérlijk! Ik ga dit voortaan nu elk kwartaal doen want ik voel me weer vol energie ookal heb ik nog wel gewerkt op een lager pitje. Ik had hiervoor weken van 70 uren lang. Evenementen en de voorbereiding er op nemen echt heel veel tijd, zeker nu @happyliszorgonite en ik ook veel nieuwe (handgemaakte) producten er bij hebben, en we nu zelf elk 1 marktkraam hebben bij evenementen. En ik had ook nog iets heel erg gaafs gedaan, jullie weten wel dat ik freelance tuinontwerpen met iemand maak, ik mocht nu meewerken aan iets voor een gemeente, het is nu goedgekeurd! Hoe gaaf is dat?!

Ik heb in de tussentijd ook weer vooraaden bijgewerkt (maak ik woensdag nog een post over), nieuwe leuke dingen uitgeprobeerd en zelfs een gloednieuw cosmetisch product helemaal uitgewerkt en de papieren ingezonden voor keuring voordat ik het mag verkopen. Kan niet wachten! Komen mooie dingen aan!

Geef een antwoord