[socials]
Bekijk onze social media
Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200
  • 0
  • 0
[socials]
Bekijk onze social media
Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200
  • 0
  • 0
 

Wederverkoper worden?

Wat leuk dat je interesse hebt in onze producten voor in jouw winkel en webshop. Sinds het bestaan van Crystal Cave bieden we dit aan en inmiddels liggen onze producten in meerdere winkels en webshops (voor een impressie waar de producten zoal liggen, neem eens een kijkje op de “In Winkels & Partners” pagina.

Zo werkt het!

Naast dat wij een aantrekkelijke korting op het gehele unieke handgemaakte assortiment aanbieden, bieden we ook scherpe prijzen aan voor bijvoorbeeld de edelstenen. Wil je eerst kennis maken met het product? Kleine afnames zijn ook welkom!

Wil je bijvoorbeeld je eigen edelstenen webwinkel beginnen, maak je orgonites of verwerk je ergens anders edelstenen in, in bijvoorbeeld je eigen handgemaakte product, of ben je edelsteen therapeut/lichtwerker of werk je met edelstenen in het algemeen voor jouw bedrijf? Schrijf dan hieronder in het contact formulier jouw bericht of mail naar [email protected] Ontvang je geen mail terug? Kijk dan even in je spam folder!

Naast dat wij wederverkoop en groothandel mogelijkheden hebben voor het gehele assortiment handgemaakte producten en edelstenen, bieden wij naast dat je onze partner word ook andere leuke dingen aan! Jouw website komt dan bij onze “Winkel locaties” en “Partners & samenwerkingen” pagina terecht en een logo + linkje naar jouw website komt ook bij de Partners sectie te staan. Interesse? Stuur ons dan een berichtje met het contactformulier hieronder of mail naar [email protected]

Granaat kristal kaars - Crystal Cave
Zeep met edelsteen er in - Crystal Cave