Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Wat Meer Over Mij, de Eigenaresse van Crystal Cave!

Dino Crystal Cave

Hoi! Het is al weer een tijd geleden dat ik mezelf heb voorgesteld aan jullie, dus laat ik dat weer eens doen! ?.Ik ben Dino, bijna 29 en woon samen met mijn vriend en 2 konijnen Flappus en Max. Ik maak alle foto’s, cosmetica, een gedeelte van de kaarsen, kies zelf de one-of-a-kind edelstenen en mineralen uit, ontwerp de edelsteenkaartjes en maak vrijwel alle sieraden die je kunt vinden op de site. De zilveren sieraden zijn gemaakt door Atelier Avera ? En ik heb een fijne samenwerking me HappyLisz waar we o.a. de sterrenbeeld boxen samen maken! Verder doe ik ook alles zelf aan de website, heb een inpakhulp, klantenservice hulp en ook hulp met de cosmetica administratie en het legaal uitbrengen van. Ik ben altijd wel bezig met iets, of ben aan het uitzoeken hoe iets nieuws werkt en hoe ik dit het beste kan doen en mezelf verbeteren.

In mijn vrije tijd hou ik van in mijn youngtimer rijden (Alfa Romeo 33), gamen, lezen, wandelen en fietsen in de natuur, en als de boel weer open gaat ga ik graag weer naar museums en muziek of fantasy festivals toe. ?

Sinds klein af aan ben ik al gefascineerd door de schoonheid en diversiteit van stenen en wat moeder natuur heeft gemaakt. Ik ben blij en dankbaar dat dit nu al 4.5 jaar mijn werk is!

Ik mis de beurzen en evenementen waar ik stond maar ben een echte introvert, want ookal vind ik het heel leuk en gezellig, daarna moet ik altijd weer opladen want sociaal zijn kan voor mij soms erg vermoeiend zijn ?

Ik heb een paar tattoos en piercings, vroeger had ik ook een industrial en wenkbrauw piercing maar die zijn er uit gegroeid. ? ook heb ik tunnels!

Mijn favo muziek is metal, (alternative) rock, techno, house en psytrance. Favo boeken zijn (historische) fantasy en young adult.

Ik ben erg fan van de mensen die hun prachtige costumes zelf maken voor fantasy festivals, en hoop dat ik ooit nog eens de tijd vind om zelf een te kunnen maken. ? Het lijkt me namelijk geweldig om meer met kleding of fantasy accessoires te doen, ookal weet ik nog niet precies of dit bij Crystal Cave zou passen. Wat is jouw mening? ?

Dat was het weer wat ik nu kon verzinnen! Any questions? Vraag maar raak! ?

Geef een antwoord