Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Wat Meer Over Mij, de Eigenaresse van Crystal Cave!

Crystal Cave Dino

Hello! Aangezien er binnen korte tijd weer veel nieuwe mensen zijn bijgekomen die mijn account hebben ontdekt, dacht ik dat ik mezelf weer eens opnieuw kon voorstellen. Dat is ook alweer bijna een jaar geleden. Voor mijn gevoel is dat één jaar écht voorbij gevlogen is terwijl ik niet heel erg het idee heb dat er veel bij mij persoonlijk is veranderd, mn blonde haar is wel een stuk uitgegroeid, maar ik ga wel wat nieuwe dingen vertellen wat jullie waarschijnlijk nog niet over mij wisten!

Ik ben Dino, 28 jaar en Crystal Cave is nu al meer dan 3.5 jaar mijn bedrijf waarvan ik dit al 2 jaar fulltime doe! Ik ben van jongs af aan al gefascineerd door de natuur en wat ze ons allemaal geeft, bijvoorbeeld stenen, en deel graag mijn liefde hierover met jullie, als in het aanbieden van, foto’s, teksten en informatie en nieuwe (spirituele) producten verzinnen die met stenen en de natuur te maken hebben.

Stenen is niet het enige wat ik mooi vind, zoals gezegd hou ik ook enorm veel van de natuur. Ik help ook al meer dan 5 jaar als freelancer een tuinarchitect met ontwerpen en realistische tuinontwerp plattegronden maken.

Ik vind enorm veel dingen interessant, wil ook graag uitvinden hoe iets werkt en haal hier ook veel voldoening uit. Zoals de cosmeticawet met mijn cosmetische producten (zeep, shampoo, conditioner), sieraden en diverse technieken die hierbij komen kijken, kaarsen, website, tuinen noem het maar op. Maar naast dat is er nog zóveel meer wat ik nog wil doen en delen! Voor mij voelt dit nog maar als het begin van alles en deze magische reis. Als ik klaar ben met alle nieuwe stenen online zetten die ik nog heb kan ik hier mooi weer mee aan de slag!

Ik hou van zero waste en verzend jullie bestellingen ook met zo min mogelijk rommel in een zo’n klein mogelijk doosje waar alles in past. Breekbare dingen doe ik een gerecyclede bubblewrap omheen en de rest stuur ik met papier. Zelfs de verpakkingstape is van papier!

Een hele lap tekst maar dan weten jullie tenminste ook wat meer over de persoon achter dit account/bedrijf! En als jullie nog vragen hebben, roept u maar!

Geef een antwoord