Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Voorbereidingen Paranormaal Alternatief + Internationale Mineralenbeurs 2021!

Crystal Cave

Joe! Ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor Paranormaal Alternatief waar ik sta met maarliefst twee marktkramen dit jaar! Het evenement is 18-19 september in de Broodfabriek in Rijswijk en ik sta daar natuurlijk weer met mijn lieve buren van Happylisz Orgonite ! ? Met de code PASEP21CCAVE (op de website van Paranormaal Alternatief) krijg je €2 korting op de tickets ? en twee weken later zal ik daar ook weer zijn tijdens de Internationale Mineralenbeurs, ook met twee marktkramen! Happylisz Orgonite en ik staan beide bij de ingang met stand nummers X01 en X02.

C u there! ???Tot die tijd ben ik druk bezig met een voorraad zeep maken (in mijn handen de sterrenbeeld weegschaal edelsteen zeep), roomsprays, olierollers, de edelsteen setjes, sieraden en neem ook veel edelstenen & mineralen mee. Ennn… de papieren voor mijn nieuwe cosmetica producten zijn ook binnen, dus ik zal die ook op de Para meenemen! Spannend! Ik ben ook druk bezig met de inrichting en de uitstraling van de marktkramen. Wil dat het wat bijzonders gaat worden! En dan nog bedenken hoe ik weer sociaal ga doen na een jaar geen evenementen, hellup ?

En in deze foto, op deze plek maak ik ook alles! Heb professionele rvs tafels gekocht vorig jaar waar ik tot nu toe nog steeds erg blij mee ben. Voor de hygiëne doe ik altijd wel mijn haar in een knotje, moest natuurlijk voor de foto er even mooi uitzien, haha. Ik weet alleen dus nog niet helemaal hoe het met shop updates zit met al deze gebeurtenissen, doe mijn best dat ik nog wel wat leuks online kan zetten. En nu weer bezig! ?

Geef een antwoord