Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200
Niet gecategoriseerd

Volle Maan in Weegschaal 2023

Volle maan in weegschaal 2023 - Crystal Cave

????? ???? ????? ? ?

De volle maan staat vandaag in het teken van de Weegschaal. De volle maan in april wordt ook wel de ‘Roze maan’ genoemd. Het symboliseert het begin van de lente – en in het speciaal het groeien van de roze, kruipende vlambloem.

Voor alle Sterrenbeelden staat er iets moois in het verschiet!

? Voor de vuurtekens, de sterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter, voelen zich tijdens de volle maan van april 2023 extra zelfverzekerdheid. Ze durven tijdens de volle maan extra voor zichzelf op te komen. Er breekt een fijne periode aan, en het verlangen om vervelende situaties aan te pakken wakkert aan.

? Voor de aardetekens, de sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok, ligt er avontuur in het verschiet. Er is meer naast bijvoorbeeld je werk. Spontaniteit is altijd goed, maar maak hierbij weloverwogen beslissingen.

? Voor de luchttekens, de Sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Waterman, hangt er liefde in de lucht. Wie weet kom jij de liefde van je leven wel tegen tijdens deze mooie volle maan van april.

?Voor de watertekens, de Sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen en Vissen, is creativiteit en intuïtie nog nooit zo scherp geweest. Je voelt je heerlijk powerful tijdens deze Roze maan. Vertrouw op je gevoel.

Liefs, Hiltsje

Volle maan in weegschaal 2023 - Crystal Cave

Geef een reactie