Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200
Niet gecategoriseerd

Tijd Voor Sterrenbeeld Ram 2023!

Ram cadeaus - Crystal Cave

???????????? ??? ?

Het zonneteken Ram is geboren tussen 21 maart en 19 april. Ram mensen zijn over het algemeen energiek, krachtig en extravert. Ze zijn goed in dingen voor elkaar krijgen, hoewel ze liever beginnen dan afmaken. Net als de energie van de eerste lentestorm trekken ze eigenzinnig, baanbrekend de wereld in. Rammen zullen zich waarschijnlijk haasten voordat ze nadenken, en kunnen ook ongeduldig zijn of niet bereid zijn om achterover te leunen en gebeurtenissen te laten rijpen. Ze hebben een grote vitaliteit en een enorme behoefte om lichamelijk actief te zijn.

Zodra een Ram een doel voor ogen heeft, zullen ze het bereiken ook. Ze geven er niet om wat iemand anders denkt en kunnen zich in een oogwenk afstemmen op hun intuïtie en dromen. Rammen kunnen zichzelf ook heel goed vermaken zoals alleen shoppen, naar de film gaan en uiteten.

Ik als Ram kan me heel goed in de omschrijving van het Sterrenbeeld vinden. Jullie ook? https://www.crystalcave.nl/spirituele-encyclopedie/sterrenbeelden/sterrenbeeld-ram/

Liefs, Hiltsje

Geef een reactie