Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Steen van de Maand September: Tijgeroog!

Tijgeroog - Crystal Cave

De nieuwe Steen van de Maand is Tijgeroog! Een steen van moed, kracht en zelfvertrouwen. Ga je weer terug naar school of begin je op een nieuwe werkplek? Dan kan deze steen je misschien wel een steuntje in de rug geven. 

Voor mij is tijgeroog een bijzondere steen. Een beetje “mijn” steen. Toen ik vroeger in aanraking kwam met mijn eerste edelstenen, werd deze voor me uitgekozen door een heks. Bij mijn eerste spirituele beurs kwam deze ook weer als eerste naar voren van een lichtwerker. Zelfs mijn schoonmoeder heeft me tijgeroog sieraden gegeven, zonder dat ze van de vorige ervaringen af wist. Coincidence? I think not! Deze steen komt steeds weer bij me terug en hij voelt als thuis. 

Spreekt de tijgeroog jou ook aan? Heb je behoefte aan balans en een drive naar succes terwijl je met beide benen stevig op de grond wil blijven staan? Dan is de tijgeroog wellicht ook iets voor jou! https://www.crystalcave.nl/…/edel…/edelstenen-p-t/tijgeroog/ gebruik de code “tijgeroog” om 10% korting te krijgen op alle tijgeroog producten.

Geef een antwoord