Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Steen van de Maand September: Fluoriet

Steen van de maand september fluoriet - Crystal Cave

De nieuwe Steen van de Maand September is fluoriet! De gehele maand krijg je 15% korting op alle fluoriet met de code, je raad het al…. Fluoriet !

Om gebruik te maken van de gelegenheid heb ik 19 stuks nieuwe fluoriet toegevoegd aan de website, clusters en ook platte schrijven waarin meerdere kleuren zitten, een paar daarvan staan op deze foto! Op alle nieuwe items krijg je dus ook 15% korting met de code fluoriet. ? Hieronder staat de toegeschreven spirituele werking van fluoriet

.Vrede • Focus • Positiviteit

Fluoriet geeft rust, focus en positiviteit. Het is een beschermende en stabiliserende steen die het zelfvertrouwen vergroot. Het zou een geweldig cadeau zijn voor een persoon die student is omdat het ook een prachtig leerhulpmiddel is. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbindingen te leggen met bestaande kennis.

Fluoriet geeft inzicht in limiterende gedrag en denkwijzes en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet reinigt de aura van degenen die het in de buurt houden of dragen. Er wordt gezegd dat het stress en negatieve energieën neutraliseert en absorbeert en overtollige energieën blokkeert. De steen heeft een gunstig effect op de huid.

Fluoriet verbetert de besluitvaardigheid, concentratie en zelfvertrouwen. Bovendien kan dit kristal de fysieke en mentale coördinatie stimuleren, positiviteit genereren en de eigen energieën in balans brengen.

Geef een antwoord