Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Steen van de Maand November: Stilbiet! + Bedankt!

Steen van de maand november - Crystal Cave

Lieve allen, super bedankt voor jullie overweldigende enthousiasme voor mijn olie rollers shop update gisteren! Ik ben heel erg blij dat ik deze eindelijk met jullie heb kunnen delen na zo’n lange tijd. Het is een leuke aanvulling op de andere sterrenbeeld producten, en ook op mijn bamboe roomspray collectie! Voor deze mooie luxe verpakkingen heb ik nog veel meer nieuwe producten voor jullie in petto, het is een mooie lijn wat helemaal bij mijn visie en stijl past, ben er lang mee geweest om alles te ontwikkelen! Voor een ander nieuw product in deze reeks heb ik ook al groen licht gekregen, én nog een andere extra aanvulling in deze mooie verpakkingen! Dus hopelijk kan ik jullie dat binnenkort ook laten zien.

Nu de nieuwe Steen van de Maand! Voor november is dit stilbiet. Op alle stilbiet producten krijg je nu 15% korting met de code stilbiet ! Waar staat stilbiet voor?

Liefde • Innerlijke Vrede • Kalmte

Stilbiet heeft een vibratie die doet denken aan universele liefde en verbinding. Gewoon een stukje vasthouden herinnert je eraan dat je geliefd en verzorgd bent, ongeacht je omstandigheden. Het helpt het hart te openen en angst en verlies te overwinnen. Stilbiet is nuttig bij het leren van acceptatie en loslaten, wat op zijn beurt kan helpen bij het rouwproces of manifestatiewerk. Stilbiet vergemakkelijkt de helderheid van gedachten, zelfs in de meest verwarrende omstandigheden.

De kalmerende invloed brengt innerlijke vrede en tijdens meditatie breidt het ons bewustzijn zachtjes uit om ons bewust te zijn van andere rijken en dimensies. Het helpt om de geest te kalmeren. Het is een geweldige ondersteuning voor diegenen die zich overweldigd voelen door te veel taken of moeite hebben met het nemen van beslissingen, omdat het, door de geest te ontdoen van onbewuste rommel, een staat van heldere, positieve gedachten creëert en de geest helpt zich te concentreren.

Geef een antwoord