Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Steen van de Maand Mei: Tijgeroog

Tijgeroog trommelsteen - Crystal Cave

Het is weer tijd voor een nieuwe Steen van de Maand en voor mei is dat tijgeroog, inclusief valkenoog (blauwe tijgeroog) en stierenoog (rode tijgeroog)! Ik heb de korting voor jullie ook verhoogd naar 15%. Met de code TIJGEROOG ontvang je de korting in je winkelmandje. Niet in combinatie met sale artikelen en andere kortingsbonnen. Waar staat tijgeroog voor?

Tijgeroog is een steen van bescherming en kan de drager ook geluk brengen. Het is erg handig voor het herkennen van de eigen behoeften in relatie tot de behoeften van anderen. Het brengt het Yin-Yang in evenwicht en brengt het emotionele lichaam in beweging. Tijgeroog stabiliseert stemmingswisselingen, doordrenkt ons met wilskracht, doelgerichtheid, moed en zelfvertrouwen, en laat spanning los.

Tijgeroog helpt je om je doelen te bereiken door je focus en creativiteit te verbeteren. Als je gevoelig bent voor kritiek op je eigen acties, kan deze steen je misschien helpen. Het is een steen die je moed, gemoedsrust en zelfvertrouwen kan geven om alles aan te pakken dat je tegemoet komt. Het stimuleert actie te ondernemen en helpt je om beslissingen te nemen met onderscheidingsvermogen en inzicht, en onbewolkt door je emoties.

Geef een antwoord