Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Steen van de Maand Maart: Jaspis!

Steen van de maand maart jaspis - Crystal Cave

Hoi lief mens, daar ben ik weer. Het waren een paar rare weken met rare gebeurtenissen, dus het voelde wel even goed om een break van social media te nemen. Soms moet je even disconnecten om weer op te laden. Eén van de rare dingen was is dat een van onze konijnen plots niet meer in goede gezondheid verkeerde, ik vond het belangrijk om daar een nauwkeurig oog op te houden. De gezondheid van ons en onze huisdieren gaat mij simpelweg gewoon voor, en zijn gezondheid lijkt gelukkig wat te verbeteren. 

Maar er zijn ook leuke dingen gebeurd! Ik heb recepten ingediend en betaald voor twee gloednieuwe cosmetica producten die ik nog niet eerder heb laten zien. De reveal hiervan zal op een evenement gebeuren, dit kondig ik nog aan. En recepten voor een ander nieuw product is ook bijna af voor indiening, ook nog niet eerder laten zien. Dus 3 nieuwe cosmetica soorten komen er aan. Ik houd de nieuwe producten lekker nog even geheim, maar ik heb alvast wel weer een nieuwe Steen van de Maand maart voor jullie: Jaspis!
.Hebben jullie de jaspis pagina wel eens bekeken op de website? Op deze pagina staan verschillende soorten jaspisstenen vermeld. Er zijn veel verschillende soorten zoals de schattige dalmatier jaspis, rode jaspis, regenwoud jaspis (die is echt leuk!), mookaiet en meer. De algemene functie van jaspis is aardend, bescherming en reiniging, en elke soort heeft weer zijn eigen werking. Deze gehele maand krijg je 10% korting op alle producten die te maken hebben met deze veelzijdige stenen, de kortingscode is “jaspis” en kun je toepassen in het winkelwagentje. 

Geef een antwoord