Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Steen van de Maand Januari 2021: Maansteen

Steen van de maand januari maansteen - Crystal Cave

Hallo lieverds! Happy new year! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Ik hoop het. Op naar nieuwe en fijne momenten en new beginnings. ? Ik wou jullie ook nog even hartelijk bedanken voor alle nieuwjaarswensen en kaartjes die ik ook heb gekregen! Super lief, dankjulliewel! ? We beginnen dit jaar met een nieuwe Steen van de Maand: Maansteen & alle maansteen soorten, incl de regenboog maansteen knuffelstenen in mijn hand! Je krijgt 15% korting op alle maansteen met de code maansteen in het winkelmandje. Waar staat maansteen voor?

Vrouwelijkheid • Vruchtbaarheid • Maan Magie

Maansteen staat in verbinding met vrouwelijkheid, vruchtbaarheid en de cyclus van de maan. De steen helpt afstemmen op de bio ritmes van het lichaam, de ritmes van de natuur en de cyclus van de maan en deze in harmonie te verbinden met jezelf. Maansteen verbetert de vruchtbaarheid en laat zwangerschappen en bevallingen gemakkelijker verlopen, verlicht menstruatieproblemen en brengt het hormonale systeem in evenwicht

.Maansteen word ook wel toegepast als groeisteen voor kinderen en tieners. Het zou een emotionele ondersteuning kunnen zijn voor gevoelige kinderen, en maansteen opent het hart voor verzorgende eigenschappen, om onder andere liefde te mogen ontvangen en word ook gebruikt voor zelfliefde en acceptatie. De steen kan ook gebruikt worden als reissteen, en kan zorgen voor bescherming tijdens het reizen.

Geef een antwoord