Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Steen van de Maand December: Agaat!

Steen van de maand december agaat - Crystal Cave

De nieuwe Steen van de Maand December is agaat! Met de code agaat in je winkelmandje krijg je 15% korting op alle agaat en alle verschillende agaat soorten, inclusief extra korting op items in de sale bovenop de sale prijs, zoals deze mooie agaat engelen! ? Waar staat agaat in het algemeen voor?

Rust • Bescherming • Balans

Agaat is een variëteit van cryptokristallijn kwarts; siliciumdioxide. De naam agaat komt van de rivier Achetes op Sicilië. Het wordt vaak gevonden als lagen die geodes bekleden. Er zijn honderden namen toegepast op de soorten agaat die over de hele wereld voorkomen. Hoewel veel van de namen de vindplaats van de steen weerspiegelen, zijn andere namen beschrijvend voor hun kleur en patroon.

Agaat is een uitstekende steen om lichaam, geest en ziel weer in balans te brengen en te harmoniseren. Het reinigt en stabiliseert de aura, elimineert en transformeert negativiteit. Agaat verbetert de mentale functie en verbetert de concentratie, perceptie en analytisch vermogen. Het verzacht en kalmeert, geneest innerlijke woede of spanning en creëert een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Geef een antwoord