Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Steen van de Maand Juni: Citrien & Citrienkwarts!

Citrien en citrienkwarts - Crystal Cave

Hoi lief mens! Ik heb weer een kleine shop update voor jullie, het is namelijk weer tijd voor een nieuwe Steen van de Maand!

De steen van deze maand is citrien & citrienkwarts! Citrien staat voor zelfvertrouwen, zelfrespect en individualiteit. De affirmatie je kunt gebruiken als je mediteert met citrien is “Ik ben gelukkig, vol blijdschap en vreugde.” Deze steen heb ik gekozen omdat het zulk heerlijk weer is vandaag, wat me aan deze zonnige steen deed denken. De gehele maand juni staat dus in het teken van deze steen en je krijgt 10% korting op de producten die een citrien(kwarts) bevatten (muv giftbox). Gebruik de code “citrien” om de korting te ontvangen.

Hiernaast heb ik ook puur natuurlijke citrien trommel- en knuffelstenen toegevoegd, een citrienkwarts armband en nog wat citrienkwarts trommel- en knuffelstenen! Je kunt op deze pagina alles bekijken wat onder de korting valt: https://www.crystalcave.nl/…/edelst…/edelstenen-a-e/citrien/ en hieronder staan alle afbeeldingen van de producten.

Geef een antwoord