Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Edelstenen en Mineralen Y

Op deze pagina kun je alle edelstenen en mineralen vinden die beginnen met de letter Y, gesorteerd op alfabetische volgorde. Sommige stenen zijn geclassificeerd per variëteit. Je kunt op de titel van de naam van de steen klikken om zo naar de productpagina van die steensoort te gaan. Klik op de letters hieronder om naar een andere pagina te gaan.

Edelstenen en mineralen ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ


Yooperliet

Waarheid • Rust • Acceptatie
Yooperliet affirmatie: “Ik heb controle over hoe ik reageer op dingen die confronterend zijn.”

Yooperliet is een nieuw kristal dat onlangs werd ontdekt in Lake Superior bij Michigan, VS in 2017. Op het eerste gezicht lijkt het een gewone steen, maar als je het onder UV-licht legt, licht het op. Yooperliet rotsen zijn eigenlijk syeniet rotsen die rijk zijn aan fluorescerend sodaliet. Het is het fluorescerende sodaliet dat dit kristal die ongelooflijke oranje en gele gloed geeft onder een UV-licht.

Spiritueel gezien wordt Yooperliet verondersteld een steen te zijn die voornamelijk werkt op de keelchakra. Het is een steen van waarheid en stelt je daarin staat te zijn gevoelens objectief te herkennen en uit te drukken. Yooperliet laat woede en negatieve gedachten los en helpt je angsten en fobieën te bestrijden. Het creëert een heldere en opmerkzame geest, in staat om innerlijke rust te vinden. Yooperliet stimuleert zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

Yooperliet kopen - Crystal Cave
Yooperliet stenen