Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Roze Amethist Giveaway Winnaar + Gratis Edelsteen Zeep!

Gratis edelsteen zeep - Crystal Cave

Lieve allen, weer heel erg bedankt voor het meedoen van de giveaway! En wat waren jullie weer met veel! Ik heb al jullie berichten gelezen en er zijn weer ontzettend veel lieve en ontroerende berichten geplaatst voor jullie vrienden, familie en geliefden. Het is heel mooi om te zien dat jullie elkaar zoveel gunnen, in goede en slechte tijden! Ik ben heel blij dat ik ook wat aan jullie mag weggeven met de giveaways. Dat geeft mij ook een heel goed gevoel!

Maar ik wil graag dat iedereen wint en zich goed voelt, dus vanaf de bestellingen van vandaag tot en met 28 augustus krijg je sowieso een gratis edelsteen zeepje van mij bij een bestelling vanaf €25! Met dit product en de kristal zeep ben ik alweer bijna 4! jaar geleden begonnen. Ik hoop dat ik jullie hiermee blij kan maken! Wil je een zeep van jouw sterrenbeeld ontvangen? Zet dan in de bestelnotitie welke jij bent. 

De winnaar van de 2 roze amethisten, 1 voor jezelf en 1 voor een vriend/vriendin is geworden…… Marcha de Noord van Facebook ! Van harte gefeliciteerd! Stuur je me een berichtje om je prijs te claimen? Dan komt het zo snel mogelijk naar je toe! 

Vinden jullie de giveaways ook zo leuk? Ik ook! Daarom heb ik besloten om er in de toekomst nog wat meer te gaan doen. En ik heb al weer wat nieuwe leuke goodies om weg te geven! Spannend! Tot de volgende giveaway!

Geef een antwoord