Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nu ook natuurlijke zeep bij Crystal Cave!

Rustieke zeep - Crystal Cave

Sinds kort bieden we nu ook volledig natuurlijke zeep aan! Deze zepen zijn volgens een “Hot Process” methode gemaakt. De verzeping is versneld zodat de zeep al binnen een week bruikbaar is, in tegenstelling tot andere ambachtelijke zepen die 6-8 weken nodig hebben om te rijpen. Deze zepen zien er daarom iets groffer uit van structuur en worden ook wel rustiek genoemd, de bovenkanten hebben een heel bijzonder ruig uiterlijk.  Dit zijn onze eerste zepen volgens ambachtelijke wijze gemaakt en natuurlijk houden wij ons aan de regels die de cosmetica wet voorschrijft, en wij zijn altijd blij om te vermelden dat wij ook volledig aan de wet voldoen.

Deze zepen zijn gemaakt met hoogwaardige oliën, boters en om het zo natuurlijk mogelijk te houden is er ook gebruik gemaakt van etherische oliën en natuurzuivere pigmenten. Het zijn mooie, harde blokken zeep die een natuurlijke verzorging bieden en met de juiste behandeling lang meegaan. Een juiste verzorging is een zeepbakje er bij gebruiken waarin het water niet blijft staan, zodat de zeep weer mooi opdroogt na gebruik. Ze zijn misschien “wat saaier” qua uiterlijk, maar dat was ook de bedoeling van deze zepen! Wij kregen vaak de opmerking dat “de zepen te mooi zijn om te gebruiken”, naast dat we altijd blij zijn om dit te mogen horen is het natuurlijk wel de bedoeling dat het product wordt gebruikt. Daarom zijn deze zepen er puur op gemaakt om wél gebruikt te worden. 😉 De steen die aan de zijkant van de zeep zit kun je gebruiken als massage steen tijdens het handen wassen. Bekijk ze allemaal hieronder.

Voor mensen met een zeer gevoelige huid en/of allergiën hebben we speciaal de “Nude” zeep gemaakt. Deze bevat géén etherische olie en ook géén pigment. Omdat hij Nude is bevat hij ook geen edelsteen. Dit is een zeep voor degene die alleen puur een stuk zeep wil en niet meer.

Natuurlijke zeep rozenkwarts - Crystal Cave Natuurlijke zeep - Crystal Cave Natuurlijke zeep amethistkwarts - Crystal Cave Natuurlijke zeep bergkristal - Crystal Cave Natuurlijke zeep citrienkwarts - Crystal Cave Natuurlijke zeep groene aventurijn - Crystal Cave

Geef een antwoord