Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe Zilveren Spirit Animal Sieraden van Atelier Avera!

Handgemaakte zilveren sieraden spirit animal - Crystal Cave

Lieve allen, met heel veel plezier en liefde kondig ik heel graag een nieuwe samenwerking aan! Ik had mijn ongelovelijk getalenteerde vriendin Atelier Avera gevraagd of ze ook speciaal voor mijn shop sieraden kan maken, en wauw, ik was echt blown away toen ik het pakketje van haar opende met wat ze voor me had gemaakt. Van de hangers zelf tot de verpakkingen, wat een werk en liefde zit er in deze prachtige hangers, ze hebben ook écht soul in zich zitten! Alleen maar hulde voor haar en ik hoop natuurlijk dat jullie dat gevoel ook met mij delen!

Er zijn 6 zilveren hangers met edelsteen, waarvan 5 aan de achterkant een gravure hebben van een spirit animal (zie foto 3 voor het hert!), 1 zilveren roller bottle met konijn waar je zelf je (etherische) oliemengsel en steentjes in kunt doen, 1 paar oorbellen voor de cicada spirit met jade en bijpassend kettinkje. Verder zijn er ook kruidenflesjes met edelsteentje met zilveren kettinkjes, ook gemaakt door haar, toegevoegd aan de shop.

Ik hoop dat jullie dit weer een mooie shop update vinden! Ben trots dat ik ook mijn shop mag gebruiken om andere kleine ondernemers te steunen!! Bekijk ook zeker even haar Etsy shop.

Geef een antwoord