Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe Zakstenen, Duimstenen en Hartjes Duimstenen!

Nieuwe dumistenen hartjes - Crystal Cave

✨ Nieuw! ✨

De aankomende weken heb ik weer veel nieuwe shop updates voor jullie! We beginnen met nieuwe zakstenen, duimstenen en nu ook duimstenen in de vorm van hartjes. Wat is de functie van deze stenen?

Zakstenen kun je gemakkelijk met je meenemen! Zakstenen zijn niet zo groot en plat van vorm zodat je ze gemakkelijk in je broekzak, bh of andere zakken kunt steken. Doordat ze plat zijn kun je ze comfortabel meenemen tijdens je dag.

De steen kan in de hand worden vastgehouden en rondgedraaid, door het contact met de huid van de hand heeft de steen een rustgevende invloed en kan het zijn krachten laten uitoefenen. Door de platte vorm liggen ze ook comfortafel in de hand.

Duimstenen worden ook wel zorgstenen, rustgevende stenen of worry stones genoemd, worden deze stenen met een kuiltje op het oppervlak, meestal ter grootte van een duim, gebruikt voor ontspanning of de verlichting van zorgen of angst. Ze worden gebruikt door de steen tussen wijsvinger en duim vast te houden en de duim rustig heen en weer over de steen te bewegen. Deze handeling van het heen en weer wrijven van de duim over de steen houdt je geest bezig met het huidige moment en vermindert mogelijk stress. Zorgstenen werden al gebruikt sinds de oude tijden.

Welke steen vangt gelijk jouw blik op?

Veel liefs, Dino ✨

Geef een reactie