Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe Vloeibare Edelsteen Zeep!

Vloeibare edelsteen zeep - Crystal Cave

? Nieuw! ? Speciaal voor de liefhebbers van vloeibare zeep heb ik voor jullie zes verschillende vloeibare edelsteen zepen gemaakt! In deze zeep zitten vijf steentjes en bevat etherische oliën voor de geur, geen parfum dus. De basis is gemaakt van een biologisch gecertificeerde natuurlijke vloeibare zeep, zonder SL(E)S. De zeep basis bevat geen synthetische stoffen of detergenten. De zeep is plantaardig, vegan en palmolie vrij. Hoe mooi wil je het hebben? Alle zeep is verpakt in transparante glazen verpakking met luxe bamboe dop en je vind ze bij Nieuw op de website!

Voor de achterkant (tweede foto) heb ik gebruikt gemaakt van mijn logo, gemaakt door @danalynnartistry (Instagram) ! ? Verder staat hier ook alle benodigde informatie op over de ingrediënten en allergenen.

Het voelt heerlijk om weer bezig te zijn met cosmetica! Ik had laatst een story gedeeld over dat ik een nieuw recept heb ingedient bij de chemicus ter goedkeuring, dat is wat anders dan deze zeep! ? Ik hoop dat ik snel daarvan de papieren mag ontvangen zodat ik ook de nieuwe producten aan de wereld kan laten zien, I can’t wait! ?

Vloeibare zeep - Crystal Cave

Geef een antwoord