Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe totemdier sieraden + korting op ruwe edelstenen en clusters!

Tijger krachtdier - Crystal Cave

Jaaaaa!! Eindelijk zijn er weer nieuwe totemdier sieraden! Hier is tijger met de armband en hanger met ketting met tijgeroog! De tijger staat voor vertrouwen, kracht, aanpassingsvermogen, toewijding, geduld en is energiek!

Tijger is niet het enige nieuwe dier wat we mogen verwelkomen, leeuw, paard en wolf zijn er ook bijgekomen! Bekijk de shøp voor alle nieuwe sieraden, en als je een setje besteld krijg je korting! Ze staan nu allemaal online bij https://www.crystalcave.nl/shop/?nieuwe-producten=1

Nog een kleine mededeling, we zijn overgestapt op deze dieren kaartjes! Ik had eerst de waterverf kaartjes maar die moesten soms wel 3x herdrukt worden voordat ze goed waren en dat vind ik erg zonde van het papier, inkt en energie! De voorraad van die oude kaartjes word opgemaakt en dan stappen we ook over op de nieuwe.

Klik op de tekst van de plaatjes als je het product wil bekijken.

Korting! Op alle ruwe stenen en clusters en de Mother Earth Giftbox! Onder andere deze mooierds willen heel graag geadopteerd worden in een liefdevol huisje waar ze mogen schitteren op een prachtige plek en je liefdevolle vibes kunnen geven. Je kunt alles makkelijk bekijken onder het kopje “sale” (geen kortingsbon nodig, de korting is er al af)! En vergeet niet dat het de laatste dag is van de Steen van de Maand bergkristal, je krijgt ook nog eens 10% extra korting op de bergkristal exemplaren bovenop de gegeven korting! De kortingsbon is “bergkristal”. https://www.crystalcave.nl/shop/?sale=1

En ben je ook nog op zoek naar een uniek cadeau om te geven of om jezelf te verwennen? De Mother Earth Giftbox heeft ook nog eens 5 euro korting! In deze box zit een natuurlijke zeep, levensboom hanger, edelsteen en groeizaadvlinder. Deze staat ook onder het kopje “Sale”! Of klik op de foto’s hieronder om naar het product te gaan.

Geef een antwoord