Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe Roze Amethist Eieren En Sculpturen!

Roze amethist eieren - Crystal Cave

Jullie weten vast wel dat ik van bijzondere exemplaren houd! Inmiddels is de roze amethist ook zeker bij jullie bekend maar dan voornamelijk in de vorm van kleine clustertjes. Maar hebben jullie dit wel eens gezien? Ik heb een paar roze amethist geslepen sculpturen bemachtigd, ze zijn in een zogenaamde vrije vorm gemaakt en ook een drietal in ei vorm. Deze stukken staan nu online op de website! 

Ik heb gemerkt dat 180 nieuwe stukken zoals een paar weken geleden toch wat teveel van het goede was, er was zo veel belangstelling dat de website het niet aankon. Dus om het wat te verspreiden en ook dat iedereen een eerlijke kans heeft om wat te kopen, zal ik nu voortaan maximaal 20 nieuwe producten per keer op de website plaatsen. Er is gekozen voor 20 omdat dat ook de max is die de “Nieuw” pagina kan hanteren, dus je zal zo ook eenvoudig allemaal zien op die pagina op de website wat er allemaal nieuw is. Dit zal ook betekenen dat er vaker shop updates zullen zijn, niet alleen meer op vrijdag! 

Gisteren was ik ook aanwezig op de @suikermarkt in Groningen! Sinds maart was dit weer mijn eerste evenement! Heb het heel erg leuk gehad met @hollow_moon_art die mijn buurvrouw was en @forestfragrances ook voor het eerst ontmoet in het echt! 

Roze amethist sculpturen - Crystal Cave

Geef een antwoord