Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe One of a Kind Ketting Hangers!

Nieuwe one of a kind ketting hangers - Crystal Cave

Het is weer een tijdje geleden, maar er staan weer 35 nieuwe one of a kind kettingen online! ? En ook eentje die mijn vriend heeft gemaakt, de onderkaak (geen echte) met goud obsidiaan helemaal onderin is zijn kunstwerk ?

Er zijn ook weer een aantal nieuwe Enchanted Forest kettinghangers beschikbaar, nu ook een paar met een groene achtergrond ipv het wit/zilveren. In deze kettingen zitten kleine paddenstoelen en andere elementen van de natuur. Ik heb ook een paar hangertjes gemaakt met bloemen, deze heten Forever Spring. Er zijn ook twee hangers die wat minder zijn qua kwaliteit, maar weggooien is zonde, toch? Misschien kan ik er alsnog iemand blij mee maken. Deze twee staan in de Sale. Voor de volledige nieuwe collectie kun je kijken op de website -> Sieraden -> Ketting Hangers (One of a Kind)

Nog de laatste loodjes voor het evenement waar ik dit weekend bij ben: @paranormaalalternatief ! @happyliszorgonite en ik, mijn samenwerkings partners in crime, staan bij stand X01 en X02 bij de ingang. Je kunt nog kaartjes kopen op de website van @paranormaalalternatief (paranormaalalternatief.nl) en met mijn kortingscode PASEP21CCAVE krijg je korting op je kaartjes! Omdat ik vanaf morgen weg ben tot maandag, verzend ik jullie bestellingen volgende week woensdag weer. ?

Geef een antwoord