Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe Moldaviet Brokken!

Nieuwe moldaviet brokken - Crystal Cave

Moldaviet! You asked for it, een van de meest gewilde aanvragen. En nu heb ik ze! In totaal heb ik 21 moldaviet brokjes en je vindt ze allemaal bij Nieuw op de website! Wat is moldaviet?

Moldaviet is een tektiet, een steen met een intense frequentie en hoge vibratie. Moldaviet is zeldzaam en alleen te vinden in Tsjechië. Het is genoemd naar het gebied waarin het wordt gevonden, in de buurt van de rivier de Moldau. De vorming van moldaviet viel samen met de crash van een grote meteoriet op onze planeet, ongeveer 14,8 miljoen jaar geleden in wat nu het Boheemse plateau is. De meteoriet die door de hitte van de inslag een metamorfose had ondergaan, creëerde een strooiveld van gesmolten glas van moldaviet in de twee, meestal landelijke gebieden van Bohemen en Moravië. Boeren draaiden de stenen vaak om bij het ploegen van hun akkers, terwijl andere moldavieten zich een weg baanden naar de oppervlakte na dooi in de lente of hevige regenval in de herfst. Exemplaren worden gevonden door te zeven en te graven door los zand en grind.

Mooie exemplaren van moldaviet zijn populair bij meteorieten- en mineralenverzamelaars. De buitenaardse oorsprong van moldaviet geeft het een speciale aantrekkingskracht op veel mensen die geïnteresseerd zijn in new age, astrologische en spirituele praktijken. Deze buitenaardse oorsprong, gecombineerd met de frequentie van onze planeet, resulteren in een krachtig scala aan helende en spirituele frequenties. Spiritueel gezien is een belangrijke eigenschap van moldaviet zijn vermogen om licht te aarden voor de genezing van de aarde. Het geeft inzicht in de essentiële eenheid van al het leven en onze verantwoordelijkheid om onze planeet als een geheel te zien dat liefde en mededogen nodig heeft.

De volledige beschrijving, ook meer over de spirituele werking staat ook op de website bij de producten!

Geef een antwoord