Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuwe edelstenen armbandjes + de sterrenbeeld Tweelingen armband zijn nu online!

Edelstenen armbanden kopen - Crystal Cave

Weer 33 verschillende soorten edelstenen armbanden aan de website en Etsy toegevoegd, waaronder een nieuw model met prachtige gefacetteerde ronde stenen zonder steentje in het midden, en nieuwe stenen zoals bronziet, rookkwarts, super seven, seleniet en nog veel meer. En.. echt een hele mooie met kyaniet, zeker het bekijken waard. Poeh! Bij alle sieraden geld gratis verzending en op verzoek maak ik ook armbanden op maat!
https://www.crystalcave.nl/shop/sieraden/

De sterrenbeeld Tweelingen armband is er ook eindelijk! Ik moest wat langer wachten op de benodigdheden maar het was het waard geweest, de stenen die ik heb gebruikt voor de armband zijn echt prachtig, zien jullie de banden in de botswana agaat kralen? Oooh! gratis verzending bij alle armbanden en sieraden! https://www.crystalcave.nl/…/edelstenen-voor-tweelingen-ci…/

Nog een kleine aanpassing: de leverancier van mijn zakjes waar de armbanden eerst inzaten kon steeds lastig aan de suede zakjes komen. Ik heb daarom besloten om definitief over te stappen op jute zakjes om je armband in te bewaren. Ze zijn ook een stukje groter dan de vorige zakjes en ook milieuvriendelijker, ze zijn namelijk plantaardig, CO2 neutraal, gaat ontbossing tegen en biologisch afbreekbaar! Zo word Crystal Cave steeds groener. ?

Geef een antwoord