Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Nieuw Crystal Cave Logo!

Crystal Cave logo

Na wat sneak peaks in mijn story kan ik het eindelijk aan jullie laten zien, mijn nieuwe logo!! ? Ik ben er echt ontzettend blij mee, en ook leuk om jullie enthousiaste reacties er op te lezen in mijn DMs! ? Hij is gemaakt door @danalynnartistry, ik ben al heel lang fan van haar werk en heb lang gewacht tot ik een plekje kon bemachtigen voor een custom logo! Het is uiteindelijk alles wat ik wil geworden: fairytale woodlands fantasy, echt wat bij mij en mijn bedrijf past. ?

Komt het kristal jullie bekend voor wat in de lucht zweeft? Die komt van mijn oude logo ? ik had haar ook specifiek gevraagd om een konijn er in te verwerken, mijn Spirit, en ik zit in het midden op een boomstam, omringd door kristallen punten, het bos waar ik zo van houd om in rond te lopen en om tot rust te komen, en natuurlijk een echte crystal cave die rondom de boven en zijkanten groeit. Aangezien ik ook meer met fantasy bezig ben, ook de paddenstoelen en mijn shampoo/conditioner flessen. ? Mijn slogan is ook in de onderkant aanwezig, en alle kleine details zoals de musjes zijn gewoon geweldig om te ontdekken en te zien. ?

Ik ben al bezig met nieuwe visitekaartjes maken, als mijn oude op zijn (heb er nog wel wat ?) dan zullen jullie de nieuwe in jullie bestellingen ontvangen met dit logo er op. Ik houd mijn oude logo wel op plekken waar deze te groot voor is en je de details niet meer goed kunt zien, maar de rest zal vervangen worden door de nieuwe. ? Als jullie ook een geweldig logo of custom artwork willen, zou ik zeker ook @danalynnartistry volgen, het is het absoluut waard om iets te krijgen wat echt bij jou en jouw zaak past, en ik vond de communicatie met haar ook heel fijn en goed! En natuurlijk maakt ze verder ook super mooie artwork, echt volgen dus! ??????

Crystal Cave logo

Geef een antwoord