Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Kom wat meer te weten over mij, de eigenaar van Crystal Cave!

eigenaar website crystal cave

Hoi! Het is ik, het gezicht achter Crystal Cave. Ik maak de edelsteen zeep, sieraden, kaarsen die op edelstenen lijken, beheer de hele website en social media, eigenlijk doe ik vrijwel alles. Jullie weten inmiddels wel hoe ik er uit zie, maar eigenlijk nog helemaal niet wie ik ben en wat ik leuk vind om te doen naast Crystal Cave! Ja ja, shocking, ik heb er nog een soort van leven naast Dus voor wie meer over mij te weten wil komen, lees dan verder! Ik ben ook benieuwd of jullie denken van ja, dit dacht ik wel of dat er dingen zijn die jullie nooit hadden verwacht. 

Ik ben Dino, 27 jaar en woon samen met mijn vriend en konijnen Flappus en Bob in Drachten! Ik doe nu alles nog in ons huis maar wil heel graag ooit.. een loods waarin ik alles kan doen. A girl can dream right?

Mijn favo muziek is rock, metal, house, techno, eigenlijk alles wat goed klinkt. Mijn favo bands zijn Muse, Linkin Park, Tool en Pendulum vind ik ook heel tof.

Als ik wil ontspannen ga ik gamen. Ik speel samen met m’n vriend games die je samen kunt doen bijv World of Warcraft. Momenteel speel ik Skyrim, Bioshock is hands down mn favo spel en ik wacht met smart op Planet Zoo (bijna!!!).

Ik vind auto’s en dan voornamelijk oldtimers super tof, het gevoel als je er in rijd of zelfs als bijzitter mee rijd is echt wow, best feeling ever. Puur avontuur, en niet alleen om al het gekraak en gepiep van de onderdelen. Het rijden is gewoon magisch. Heb eerder ook auto’s gefotografeerd, hoop dat nog eens op te kunnen pakken. Mijn favo merk is Alfa Romeo, heb al een aantal Alfa’s gehad: GTV6 en 33.

Ik fitness nu al zo’n 9 maanden en oh dat is echt heerlijk. Ik probeer het 3x per week te doen maar dat word vaak ook 2x. Ik ben altijd erg dun en licht geweest, en eindelijk heb ik nu voor het eerst in mijn leven spieren. Dit is voor mij ook dé manier om wat zwaarder te worden.

Dat was alles wat ik voor nu kon verzinnen! Wil je ook iets over jezelf delen? Liefs! 

Geef een antwoord