Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Feest! Crystal Cave is 4 Jaar Oud!

Crystal Cave 4 jaar - Crystal Cave

Hoera, tijd voor taart!! Mijn bedrijf Crystal Cave is vandaag 4 jaar oud geworden! En om dit te vieren heb ik vandaag voor jullie 108 kleine roze amethist clustertjes online gezet! Allemaal zijn ze €12.50, dus dit is je kans als je al een tijdje eentje wou bemachtigen voor een lage prijs!

Ik wil jullie heel erg graag bedanken, en natuurlijk ook degenen die al vanaf het prille begin mijn avontuur volgen! Die 4 jaren zijn echt voorbij gevlogen, ik heb geen idee waar ze zijn gebleven ? maar er is zo ontzettend veel gebeurt in die tijd! Toen ik begon had ik nergens kennis over, en een paar maanden daarna was ik ook gestopt met mijn studie. En nu heb ik mijn eigen website, edelsteenkaartjes, weet hoe ik verschillende handgemaakte dingen kan maken en designs, een grote verzameling stenen en waar ik ook weet waar ik die vandaan moet halen, want ja, soms kost het ook veel tijd om een goede leverancier te vinden! Kennis van de cosmeticawet, en nog zoveel meer waar ik ontzettend trots op ben wat ik heb weten te bereiken binnen 4 jaar tijd, en al mijn nieuwe vrienden, connecties en samenwerkingen! Bedankt voor jullie support en vriendschap!

Ik heb enorm veel geïnvesteerd hierin, en nu heb ik al een tijdje eindelijk wat ik wou vanaf het begin: er van kunnen leven zonder zorgen! En toch doe ik als freelancer soms ook het werk waarvoor ik had gestudeerd, dus het cirkeltje is alsnog rond! Ik ben heel gelukkig! Bedankt iedereen die mijn avontuur hierin interessant en leuk genoeg vind om te volgen, en op naar de volgende 4 jaar!!

Er zijn méér clustertjes dan hieronder staan, voor het volledige overzicht, kijk op https://www.crystalcave.nl/shop/edelstenen-op-naam/edelstenen-a-e/amethist/roze-amethist/

Geef een antwoord