Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Donatie aan Stichting Wildlife!

Donatie aan stichting wildlife - Crystal Cave

Zoals elk jaar doneer ik weer aan Stichting Wildlife! Dit is een goed doel wat zich al vele jaren inzet voor natuurbeschermingsprojecten op een transparante manier. Een deel van het geld wat bij ze binnenkomt wordt besteed aan educatieve doeleinden, de rest rechtstreeks aan de natuurbeschermingsprojecten.

We zijn dit jaar adoptieouder geworden van de ringstaartmaki’s (favo van mijn vriend) en de vlaamse reuzen (favo van mij)! De dieren die we hebben geadopteerd mogen we dit jaar komen voeren en we krijgen een uitleg van een gids, twee jaar terug kregen we een complete georganiseerde rondleiding door het park, echter door corona denk ik dat dat gedeelte volgend jaar of later pas weer mogelijk is. Het is erg leuk om dat mee te maken en natuurlijk geeft het ook een goed gevoel dat ik met mijn zaak kan doneren aan goede doelen. Mijn doelstelling is dat dit later ook steeds meer wordt, de natuur is zo ontzettend belangrijk voor iedereen, we kunnen niet zonder haar!

Als jij dit ook graag wilt doen en meemaken hoef je niet noodzakelijk een bedrijf te hebben! Je kunt als particulier of als gezin ook een dier of meerdere dieren adopteren in verschillende dierentuinen in het land via stichting wildlife. Er wordt dan ook een dag georganiseerd waarin alle adoptieouders hun dieren mogen bekijken met uitleg van een gids en voeren onder begeleiding. Kan het heel erg aanraden om te doen, ook voor de Feel Good feeling die je er aan overhoudt! ? Voor een overzicht van de dieren die je kunt adopteren en waaraan het geld wordt besteed kun je hun website stichtingwildlife.nl bekijken. ?

Geef een antwoord