Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Crystal Cave op Zeldzaam Mooi Markt Groningen + Nieuwe Productfoto’s Zakstenen!

Crystal cave zeldzaam mooi markt - Crystal Cave

Phoe wat een weer, vinden jullie ook niet? Als eerste heel erg bedankt aan iedereen die gister mijn en Forest Fragrances marktkraam heeft bezocht bij de Zeldzaam Mooi Markt in Groningen! Ondanks de hitte was het heel leuk en gezellig om met jullie te mogen praten en gezien te hebben! Ik vind het echt heel leuk en ook een groot compliment dat er altijd mensen langskomen die mij ook volgen op Instagram of Facebook en dit ook melden haha. Bedankt! Je kan altijd kijken op de Agenda op de website bij welke evenementen ik ben door het jaar heen. Hieronder in de foto’s kun je kijken hoe de kraam er uit zag.

Zoals beloofd zijn ook de productfoto’s van een aantal zakstenen vernieuwd zoals de amethistkwarts in deze foto’s! Voor het gemak staat hieronder in de foto’s om welke zakstenen het allemaal gaat.

Het is gelukt om alle bestellingen vandaag de deur uit te krijgen! (Excl. De edelsteenkasten). Ik ben nu al weer een klein aantal weken thuis van vakantie, maar werk elke dag de hele dag door en vrijwel ook altijd het hele weekend. Dus ik vind dat ik morgen wel weer een dagje vrij mag en even genieten van de zomer… En weer eventjes niks doen! Tot snel weer. En vergeet niet genoeg te drinken!

Geef een antwoord