Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

Belangrijke Mededelingen!

Edelstenen sale 2020 - Crystal Cave

Aan iedereen die bij mijn sale heeft gekeken: bedankt! Deze en meer stukken gaan snel hun reis maken naar hun nieuwe huizen. ? Er is al aardig wat verkocht, maar er is nog veel beschikbaar in de Sale categorie op de website! ?.

Nog wat belangrijke mededelingen: het is heel druk! Nog nooit eerder is het zo druk geweest bij @happyliszorgonite en mij. Ik doe het maar in mijn eentje en zij met z’n tweeën, dus bestellingen met handgemaakte producten kunnen langer duren. Ik heb al een melding op de site dat het 5 werkdagen KAN duren voordat iets wordt verzonden ivm drukte, duurt het langer dan stuur ik je een mail. Bestellingen met stenen kunnen al heel gauw worden verzonden. We doen net zoals altijd ons uiterste best dat het zsm wordt verstuurd, we zijn ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bezig en ook in de weekenden voor jullie! ?

Bij de post is het ook ontzettend druk! Hier kunnen pakketten vertraging oplopen door de drukte van black friday en andere kortingsdagen. Bedankt voor jullie geduld en houd de tracking goed in de gaten. ?

De bestelde edelsteenkasten komen volgende week aan! Ik zal ze dan ook zsm verzenden naar jullie.

Geef een antwoord