Over ons & Visie

Dino Girod

– Eigenaar van Crystal Cave

Hoi! Ik ben Dino, de eigenaar van Crystal Cave. Ik ben met Crystal Cave begonnen aan het einde van 2016, toen mijn bedrijf nog in één tas paste en inmiddels heb ik een studio aan Crystal Cave toegeweid! Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt, en heel enthousiast voor elk nieuw product wat ik voor jullie ga ontwerpen.

Ik stop erg veel werk en liefde in deze producten en ik hoop dat jullie dat kunnen voelen wanneer je ze ontvangt. Als je een bericht stuurt ben ik ook het eerste aanspreekpunt. 

Naast Crystal Cave houd ik er ook van om bezig te zijn met tuin- en landschapsontwerp, werken met planten, (auto) fotografie en nog veel meer!

Bedankt dat je dit gelezen hebt en bedankt voor het bezoeken van onze website. Ik hoop dat jullie hier een goede tijd zullen beleven en als er iets is wat je ons wil laten weten, stuur ons dan een berichtje!

Visie

“Thoughtful gifts for the body, mind and soul.”

Wij maken unieke producten die met edelstenen te maken hebben en geinspireerd zijn door de natuur. Bij Crystal Cave vindt je producten die je niet zo snel ergens anders ter wereld tegenkomt. Crystal Cave is om deze reden ook ontstaan omdat het aanbod vaak hetzelfde is op websites, en daarom is uniek zijn in de spirituele markt van Europa erg belangrijk voor ons. Wij doen sinds het begin ons best om hier vernieuwing in te brengen naast het aanbieden van een collectie van edelstenen.

Onze bekendste producten waar wij ook naamsbekendheid mee hebben gekregen zijn bijvoorbeeld de edelsteenzepen en de kaarsen waarbij een edelsteen in zit of de vorm van stenen hebben.

Bekijk hieronder nog meer van onze kernwaardes met meer uitleg.

Mindful

Door de toegenomen drukte in ons dagelijks leven raken we wel eens verloren in onze gedachten en onszelf, en gaan we op de automatische piloot. Wij willen je graag laten terugbrengen in het hier en nu, bij bijvoorbeeld iets simpels zoals je handen wassen.

Innovatie

Wij gaan ervoor om originele en unieke producten te creëren waarin edelstenen zijn verwerkt of met dit onderwerp te maken heeft. Door verschillende aspecten samen te brengen, maken wij de producten die hier worden aangeboden.

Duurzaamheid

Wij houden onze verpakkingen zo simpel mogelijk, maar wel met een moderne uitstraling. Zo kunnen we voorkomen dat er veel onnodige materialen worden verbruikt en weggegooid. Bij ons wordt er zoveel mogelijk gerecycled, ook qua verzenddoosjes en verpakkingsmateriaal. Op deze manier houden we de aarde wat schoner.

Handgemaakt

Bijna al onze producten zijn handgemaakt. Wat op deze website te vinden is, qua product designs, kaartjes en foto’s is door ons in ons atelier gemaakt. Wij stoppen zoveel mogelijk zorg en liefde in onze producten, en wij hopen dat je dit kunt voelen!

Vegan

Onze grondstoffen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun bestanddelen. Ieder product heeft plantaardige stoffen met zo min mogelijk chemische bestanddelen. Beter voor de planeet en voor jezelf.

Proefdiervrij

Wij geven om dieren en kopen geen producten in die getest zijn op dieren. Nu niet, nooit niet.

Goede doelen

Behoud van de natuur is belangrijk voor ons en daar willen wij ons voor inzetten waar mogeiljk. Wij ondersteunen goede doelen sinds 2018, en hebben de Spirit Animal producten hierop gemaakt. Met deze producten hebben wij een dier geaddopteerd in Aquazoo Friesland en een donatie gemaakt aan het WNF.

Samenwerkingen

Goede contacten tussen andere spirituele bedrijven en ons doet iedereen goed! Daarom zijn wij al een aantal samenwerkingen aangegaan die de banden hebben versterkt en we elkaar kunnen laten groeien als persoon en bedrijf.

Service

Wij willen graag een uitstekende klantenservice aanbieden waar jij tevreden mee bent. Wil je ons iets laten weten? Stuur dan gerust een bericht.